Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Produse Andalou disponibile în România

Produsele Andalou au ajuns în România acum un an, Secom fiind unic importator al produselor. Încet, încet portofoliul de produse Andalou s-a tot mărit și m-am gândit să vă țin la curent. Azi vreau să vă prezint ce game de produse găsim în portofoliul Andalou pentru România. Sper ca în viitorul apropiat să apară și celelalte produse, deși sunt conștientă că procesul de traducere și etichetare în română durează.




În prezent pe site-ul secom.ro sunt listate 89 produse printre care găsim și pachete cadou și câteva kit-uri cu produse travel-size. Ca și game disponibile, acum găsim 6 game, fiecare având culoarea ei specifică.

Toate produsele au ingrediente naturale, non-GMO (nemodificate genetic) iar unele ingrediente sunt chiar vegane. Produsele sunt testate dermatologic, sunt hipoalergenice și conțin extracte numeroase și benefice tipului de ten căruia îi este dedicat. Ingredientele sunt alese pe baza unor studii de specialitate și doar ingrediente cu efecte demonstrate clinic.

produse andalou game utilizari pareri forum debora tentis

Gama 1000Roses – ten sensibil

Gama 1000Roses sau Sensitive este cea dedicată pielii sensibile și produsele le recunoaștem după ambalajul de culoare roz. În această gamă găsim toate produsele necesare îngrijirii tenului sensibil și produse pentru corp, tot pentru piele sensibilă. În categoria față găsim de la gel de curățare, exfoliant, creme hidratante până la tratamente și serumuri. Pentru persoanele cu pielea corpului sensibilizată ușor, găsim produse dedicate cum sunt gelul de duș și crema sau untul pentru corp, toate pentru piele sensibilă.

Această gamă conține ca și ingrediente de bază extractul de trandafir alpin, aloe și acid hialuronic. Aceste ingrediente au efecte calmante și hidratante pentru piele. Sunt perfecte pentru pielea sensibilă.

Gama Age-Defying – ten uscat

Gama Age-Defying este special creată pentru piele uscată. Gama este împărțită în două subgame. Gama antirid pentru ten are ca și ingrediente principale extracte din fructe de pădure, resveratrol, celule stem din fructe, coenzima Q10 și altele. Gama pentru scalp, cu ambalaje mov-albastru conțin celulele stem din argan, ulei de argan și complex de vitamine B.

Gama Brightening – ten normal sau mixt

Gama portocalie este una deosebită pentru conținutul său de citrice, probiotice, turmeric și alte substanțe cu efect de iluminare și protecție a tenului. Aici găsim produse de la masca cu acid glicolic și dovleac, la serumul pentru iluminare cu turmeric până la cremele cu vitamina C și alți antioxidanți. În această gamă găsim doar produse pentru ten.

Gama Clear Skin – ten gras

Gama albastră cu produse pentru ten este dedicată tenului gras cu tendință acneică. Aceste produse conțin acid salicilic, extracte de acai, kombucha și altele cu efect antiinflamator și de reglare a secreției de sebum. Aici găsim produse pentru tratarea tenului acneic, de la maști exfoliante și tratamente pentru coșuri, până la creme de îngrijire.

produse andalou disponibile in romania pareri deboratentis.ro

Gama Uplifting – pentru corp

Gama verde conține produse pentru corp cu extracte de citrice și floarea soarelui. Aici găsim un gel de duș și o loțiune de corp care au un miros demențial de frumos a citrice. Folosind aceste produse te umpli de energie pozitivă de la primul duș.

Gama Brilliant Shine – pentru păr

Gama galbenă cu produse pentru îngrijirea părului conține o combinație de ingrediente din floarea soarelui împreună cu celulele stem din citrice. Promit refacere, flexibilitate și strălucire părului.

Produse Andalou găsim pe secom.ro aici, pe vegis.ro aici, în magazinele Secom și în unele farmacii. Am încredere în produsele Andalou și le recomand cu încredere. Sunt curioasă dacă ai folosit produse Andalou și ce ai folosit. Am scris părerea mea despre mai multe produse pe care le-am încercat până acum aici.

Ce produs Andalou ai încercat?

produse andalou compozitie pareri utilizare secom debora tentis

Cumpără produsele din articol:

Lotiune Tonica pentru Luminozitate Ten Normal sau Mixt
Crema de Maini cu Unt de Shea, Unt de Cacao si Extract de Clementine
Cremă de zi hidratantă
Cremă de zi hidratantă Andalou Anti-Aging
Andalou Sensitive mască hidratantă
Andalou Sensitive crema zi
Andalou Sensitive Set
Lotiune Tonica pentru Luminozitate Ten Normal sau Mixt
Crema de Maini cu Unt de Shea, Unt de Cacao si Extract de Clementine
Cremă de zi hidratantă
Cremă de zi hidratantă Andalou Anti-Aging
Andalou Sensitive mască hidratantă
Andalou Sensitive crema zi
Andalou Sensitive Set
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?