Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Ce mâncăruri gata preparate cumpăr din Lidl

Rar cumpăr mâncăruri gata preparate pentru acasă, afară de pizza, burger sau pui la rotisor. Dar am găsit câteva mâncăruri gata preparate și gustoase în Lidl și le tot recumpăr. M-am gândit că poate ajută o persoană foarte ocupată să pregătească mâncare când nu are timp să stea în bucătărie. Sau poate ajut un domn care nu știe să prepare mâncăruri, să-și găsească ceva gustos gata preparat.




De când soțul meu este în UK mi-a tot spus ce mâncăruri gata preparate a găsit el de cumpărat. El neștiind să facă de mâncare și nici nu are suficient timp să stea în bucătărie. De sărbători am fost la el pentru două săptămâni și evident că am preparat mâncare românească pentru deliciul amândurora. Totuși, fiindcă avea în frigider câteva caserole cu mâncare, a trebuit să le mâncăm și pe acelea. Așa am ajuns să gust din mâncarea gata preparată la caserolă.



 

Venind acasă mi-am amintit că am mai cumpărat eu din Lidl de câteva ori lasagna și a fost chiar bună. În ultimele săptămâni am fost tare prinsă cu recuperatul orelor la serviciu și am lucrat în fiecare sâmbătă. Pe când ajungeam acasă eram ocupată cu alte treburi, pe lângă curățenie și blog. Nu prea am avut timp să stau în bucutărie să prepar mâncăruri, și sincer, nu prea am chef dacă tot sunt sigură.

 

mancaruri gata preparate lidl romania macaroane cu sunca si branza prajitura foret-noire deboratentis




 

Ce mâncăruri cumpăr din Lidl

Așa am ajuns să cumpăr câteva mâncăruri gata preparate din Lidl și le tot recumpăr în ultimele săptămâni. Pastele și lasagna fiind specialitățile mele preferate, iar prăjitura Foret-Noire este o iubire din copilărie. Nu am acum imaginile pentru felurile de lasagna încercate dar am încercat ambele variante, și cea Bolognese și cea cu brânzeturi. Cea cu brânzeturi (i-am uitat numele) am descoperit-o recent și a fost deosebită. Ambele sunt cremoase, gustoase și sunt gata în 30 minute la cuptorul din aragaz. Ambalajul este la fel cu cel pentru paste, marca chef select.

 

paste cu sunca si branza lidl romania gata preparate pareri deboratentis

 

Sâmbătă venind obosită de la muncă m-am dus să-mi fac cumpărăturile săptămânale (lapte, fructe și altele) și m-am uitat după lasagna dar lipsea de la raft, așa că am luat pentru prima dată, macaroane cu șuncă și brânză, tot așa la caserolă. Duminică le-am gătit și au fost foarte bune. Șunca a fost taiată cubulețe mici, brânzeturi au fost din belșug, s-au copt frumos,  au fost aromate. Chiar perfecte la gust și nu atât de grase cum le fac eu, ceea ce a fost mi-a plăcut. Cutia vine cu o porție de paste și se fac la cuptorul din aragaz pentru 30 minute.

 

prajitura foret-noire lidl pareri pret gust deboratentis

Prăjitura Foire Noire este o plăcere din copilărie când o prietenă de familie o făcea tare bună. Aș zice că nu este exact așa de bună cum o făcea prăjitureasa din copilărie, dar este super bună. Este cremoasă, aromată, acrișoară și chiar are bucăți de vișine în ea. Cutia vine cu două bucăți, care sunt două porții destul de mari.




 

Unde găsiți produsele gata preparate?

Le găsiți la raionul de preparate la rece, lângă brânzeturi și au prețuri super accesibile în comparație cu cele din restaurante. E foarte simplu de preparat pastele, doar scoți caserola din ambalaj și o pui la cuptor pentru 30 minute. Prăjitura este gata pentru servire și se ține la rece. Ea vine într-o caserolă care se poate închide înapoi dacă nu consumi ambele bucăți deodată. Ți le recomand cu drag și aștept să-mi spui ce mâncăruri gata preparate cumperi din supermarket.

duminica acasa cu mancaruri din lidl romania foret-noire pareri deboratentis

Prăjitură Foret-Noire din Lidl și Sam din NCIS Anchetă militară

Ce mâncăruri gata preparate cumperi din supermarket?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?