Rutina de îngrijire și machiaj în doar 10 minute + promo Clinique | Beauty Vlogmas 11

Rutina de îngrijire și machiaj în doar 10 minute + promo Clinique | Beauty Vlogmas 11

Astăzi despre rutina de îngrijire când sunt pe fugă. Tocmai am prins momentul când sunt pe grabă și vă arăt ce produse folosesc eu când sunt în criză de timp. Nu ies niciodată din casă fără să-mi hidratez și protejez tenul în vreun fel. Acestea sunt produsele pe care le folosesc de câteva luni bune, undeva către 6 luni, atunci când mă grăbesc să ies din casă. Alteori, le iau cu mine în geantă și le aplic în mașină sau la serviciu înainte să încep programul de lucru.Produse folosite în rutina de îngrijire și machiaj atunci când sunt în criză de timp | Beauty Vlogmas 11

Îmi plac mult picăturile colorate BIY de la Clinique pentru că este un mod simplu și ușor de a-ți colora crema hidratantă. Așa pot să ofer o culoarea uniformă tenului meu, fără să-l încarc cu fond de ten. Pot transforma crema mea hidratantă într-un BB Cream oricând doresc.

Încep prin a lua cantitatea de cremă necesară și o pus pe dosul palemi. Apoi adaug dour o singură picătură de BIY peste crema pe care urmează să o folosesc. Omogenizez totul frumos și o aplic pe ten. Pentru că vreau și SPF, aplic soluția Even Better tot de la Clinique care are SPF  și o nuanță mai deschisă decât picăturile BIY. AStfel pot deschide nuanța tenului dacă doresc.

Peste aceste produse pentru îngrijire, aplic corectorul de la Maybelline dacă doresc o acoperire mai mare. Apoi o pudră matifiantă, puțin rimel, puțin creion pentru sprâncene și un ruj roz-nude pe care îl folosesc și pe post de fard de obraz. Și machiajul meu este gata. Simplu, repede și folosesc oglinda pudrei Note Cosmetics. Toate încap într-un portfard mic.

clinique biy pareri clinique even better deboratentis.ro

Chiar dacă la produsele de machiaj, mai schimb sau mai renunț la câte unul. Poate aplic coar corector, rimel și ruj. Sau dacă nu am nici atât timp, aplic doar ruj. Dar când vine vorba de îngrijire, nu sar peste niciunul dintre aceste produse.

De regulă folosesc crema hidratantă Prep-Start de la Clinique, dar acum că am noua cremă care oferă hidratare suplimentară, o folosesc pe aceasta.

 

Promoție supriză de la Clinique!

Mai am și o surpriză pentru voi! În perioada 10-31 Decembrie la achiziția oricărei creme de față Clinique de 50ml folosind link-ul meu și codul #CliniqueW17 primiți cadou 1 flacon de Fresh Pressed Booster. Acel flacon cu vitamina C în cea mai pură și activă formă – acid ascorbic, pe care eu l-am încercat deja și mi-a plăcut foarte mult. Link-ul îl găsiți aici-link și dacă întâmpinați probleme pe site-ul sephora, să știți că se lucrează la promoție, așa că vă rog să reveniți. Și eu vreau să-mi cumpăr una sau chiar două creme folosind această promoție, pentru că este extraordinară!

Mai jos aveți și clipul în care vă arăt exact cum folosesc produse și ce-am mai fpcut în ziua respectivă. Clipul este filmat in Decembrie, în cadrul clipurilor firmate zilnic Beauty Vlogmas.

Celelalte articole din seria Beauty Vlogmas aici – link.

Sunt curioasă voi ce produse folosiți când sunteți pe fugă spre serviciu?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 11 ianuarie 2018 / 19:31

    Vreau si eu promotia dar nu functioneaza. Cred ca voi cumpara crema cu protectie solara si crema hidranta cu protectie solara. imi plac mult recomandarile tale.

Lasă un răspuns