Rimelul Paradise Extatic L’Oreal si Blush-ul Marionnaud- Beauty Vlogmas 7

Rimelul Paradise Extatic L’Oreal si Blush-ul Marionnaud- Beauty Vlogmas 7

Am descoperit două produse superbe azi în Advent Calendare și sunt chiar încântată să le folosesc. Mai exact gelul de duș de la Toni Gard care miroase fresh și foarte revigorant. A fost o plăcere să-l folosesc în special dimineața. Blush-ul Marionnaud descoperit azi îmi place foarte mult. Dă o nuață de roz frumoasă obrajilor ca atunci când stai în frig. Nuanța aceea naturală care arată un ten tânăr și frumos. Îmi place foarte mult și o voi folosi mai departe.

Tot astăzi vă cer ajutorul în amenajarea bradului când ave în casă un pisic. Este primul Crăciun pentru noi în care avem pisic și nu vrem să renunțăm nici la brad. Cum să le împăcăm pe ambele?

Mai jos găsești beauty vlogmasul 7 și te invit să-l vizionezi și să te abonezi pentru a fii la curent cu toate noutățile.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 13 ianuarie 2018 / 09:41

    Vreau si eu rimelul paradis extatic! Azi merg sa-l caut in dm 🙂

Lasă un răspuns