Produse Note Cosmetics | păreri și demo video

Produse Note Cosmetics | păreri și demo video

Încet, încet revin la articolele publicate zilnic și încep cu părerea mea despre produsele Note Cosmetics. În Decembrie am testat mai multe produse printre care și Note Cosmetics. Pe unele dintre ele le-am mai purtat, dar a fost doar pentru câteva ore. Azi le facem testul de rezistență ca să vedem cum se comportă pentru o zi întreagă.

Am scris în detaliu părerea mea despre produse Note Cosmetics purtate după o zi întreagă. Iar mai jos găsiți un video în care vă arăt cum folosesc produsele Note Cosmetics.Ce produsele Note Cosmetics am folosit

Am testat câteva dintre produsele Note Cosmetics pe care le am în colecție, într-o zi normală de muncă. Tenul meu este gras-mixt, uneori ușor sensibil. Am câteva pete și pistrui de la soare, pentru că este și fotosensibil tenul meu.

Am început cu fondul de ten care are textură cremoasă densă. Are acoperire mare și este puternic pigmentat. Se întinde frumos pe ten prin masaj cu degetele după ce se încălzește de la masaj. Are acoperire mare, astfel formează o mască pe ten. Are vitamina E, protecție solară și un miros ușor plăcut.

BB Concealer-ul este cremos, are acoperire mare și este puternic pigmentat. Vine într-un tub cu aplicator deosebit, deși nu prea folosesc aplicatorul pentru că mi se pare că se așează mai bine dacă folosesc degetele.

Pudra este fină și foarte pigmentată, a mea având o nuanță caldă gălbuie. Acoperirea se poate construi și cu ajutorul pudrei, în special peste acest fond de ten cremos. Ambalajul pudrei are un burețel pe care chiar îl folosesc de fiecare dată. Are și oglindă care este foarte eficientă și la îndemână peste zi.

Pudra bronzantă este foarte fină și ea, este pigmentată și are nuanță caldă. Având un fond de ten deschis și pudra gălbuie, iar tenul meu are nuanță neutră, pudra bronzantă îmi este de mare folos ca să echilibrez nuanțele.

Am mai încercat două luciuri de buze care vin în tub cu aplicator burețel. Se aplică direct pe buze cu burețelul tubului. Sunt luciuri de buze ușor colorate, aproape transparente.

Oja are o culoare deosebită de roz-zmeură luminos și deosebit de frumoasă. În imagini pare mai roz decât în realitate. În realitate este mai zmeură, mai spre roșu puțin.

Am mai încercat, ca și corector anticearcănul cu acoperire mare pe care l-am aplicat punctual.

 

Părerea mea despre produsele Note Cosmetics încercate azi

Fondul de ten trebuie încălzit bine prin masaj ca să se întindă uniform. Are acoperire mare și astfel necesită o uniformizare în aplicare. Are nevoie de puțin mai multă atenție dar efectul este frumos și se vede plăcut în imagini și filmări. Nu rezistă decât câteva ore pe tenul meu mixt-gras și apoi se cam mișcă din loc. După 8 ore am văzut că se adună în ridurile de expresie și se întinde, dar în primele ore după aplicare arată frumos. Îmi place fondul de ten pentru atunci când filmez, dar este prea greu pe tenul meu că să-l port zilnic.

Anticearcănul BB are acoperire mare dar îmi place să-l folosesc mai mult ca și corector pentru petele de coșuri decât sub zona ochilor.

Pudra este fină și așa cum ziceam se poate construi acoperire cu ea. Îmi place pudra și o folosesc destul de des în special pe zona cearcănelor. Datorită culorii ei cu subton galben, neutralizează culoarea închisă a cearcănelor.

Pudra bronzantă o folosesc de multe ori când vreau sa încălzesc nuanța unui fond de ten sau când par prea palidă. Trebuie să folosesc doar puțin peste că este foarte pigmentată, dar este super fină.

Luciurile de buze sunt puțin lipicioase dar îmi plac mult. Miros a bomboane, rezistă câteva ore dacă nu-ți vine să le mănânci. Hidratează buzele și dau un luciu foarte frumos buzelor. Le-am descoperit utile și folositoare.

Oja îmi place tare mult și o folosesc destul de des. Este o culoarea care se poate folosi tot timpul anului și îmi place că arată puțin diferit în funcție de cum bate lumina pe ea. Are un luciu frumos și se aplică uniform. Singură nu rezistă, la mine, decât vreo 2-3 zile dar cu un top coat peste, rezistă până la 5-6 zile.

Concluzie

Recomand produsele Note Cosmetics persoanelor care filmează sau își fac multe selfie-uri și vor să aibă un machiaj impecabil. Sunt produse încadrate la a fi profesionale dar au prețuri accesibile.

Le găsiți online pe emag aici sau pe elefant aici.

Demo Video

Astăzi, în Beauty Vlogmas 9, testăm produsele Note Cosmetics pe care le am în colecție. Apoi vă arăt cat de obosită pot să fiu și vă recomand câteva colinde foarte frumoase.

Mai jos găsiți filmarea în care testez produsele Note Cosmetics și demonstrația folosirii lor. Filmarea este făcută în cadrul clipurilor zilnice din luna Decembrie 2017 – seria Beauty Vlogmas.

Ați testat produsele Note Cosmetics?

Ce părere aveți despre ele?

Cumpără produsele din articol:

Produse Note Cosmetics
Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

2 Comments

  1. 11 ianuarie 2018 / 19:18

    Se vede ca sunt tare pigmentate produsele, in special la fond de ten si corector. Sunt curioasa sa le incerc si eu. Poate ne faci un tutorial video.

  2. 1 ianuarie 2018 / 12:11

    Nuanța pudrei bronzante îmi pare puțin prea portocalie, însă glossurile îmi plac mult, cred că arată foarte natural pe buze

Lasă un răspuns