Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml

Gânduri la sfârșit de 2017 si început de 2018

Azi e ultima zi din 2017 și pentru unii este o zi tristă, pentru alții este o zi veselă. Fiecare dintre noi alegem să fim triști că timpul zboară prea repede sau să fim veseli, exact pentru același motiv. Totul ține de alegerea noastră și ce gând pozitiv sau negativ asociem acestei zile. Eu sper ca tu sa fi acea persoană pozitivă care se bucură că la noapte trecem în noul an.

Dorința mea pentru 2018

Un an cu mai multe posibilități, un an cu mai multe oportunități, un an în care toate planurile și targetele pornesc de la început. Un an nou cu multe noutăți și multe șanse de bine. Așa îți doresc să te prindă noul an.

Să fii sănătoasă, fericită, iubită și toate planurile să ți se îndeplinească ca să ai succes în tot ce ți-ai propus. Doamne ajută!



Rezumat final de an 2017

Îmi place ca la fiecare sfârșit de an sa verific rapoartele deși peste an nu prea o fac. Acum e momentul sa văd ce a avut succes, ce subiect sau imagine a plăcut cititorilor. Citesc comentariile, verific rapoarte și fac planuri pentru anul viitor.

Așa am făcut și astăzi și am rămas surprinsă să aflu care este topul celor mai citite articole pe blog. Se pare că vă place să citiți review-uri despre produsele nou lansate și vă place maxim să citiți sfaturi pentru sănătate.

Defapt sfaturile pentru sănătate au cel mai mare succes iar apoi articolele în care vă spun părerea mea despre anumite produse de frumusețe. Dar având în vedere că am mai multe articole despre frumusețe, acestea sunt cele mai multe în top 10 articole.

Ca în fiecare an, fac câte o schimbare pe blog. Totuși, anul acesta am făcut cea mai mare schimbare. Am schimbat tot aspectul blogului, de la categorii, aranjare și imagini până la serverul de stocare a conținutului. Am trecut de la Blogger la WordPress, am cumpărat o temă frumoasă și nouă și am învestit cei mai mulți bani de când scriu aici.

Am avut și câteva colaborări foarte frumoase și sunt mulțumitoare că brandurile au vrut să lucreze cu mine ca voi să puteți primii spre testare diverse produse.

Mulțumesc!

Mulțumesc din suflet fiecărei persoane care îmi citește blogul și sper, din tot sufletul meu, că fiecare să găsească un sfat bun sau răspunsul la nelămurirea sa. Mulțumesc frumos brandurilor și agențiilor care mi-au trimis produse pentru testat și celor cu care am colaborat că să facem cititorii fericiți.

Îți mulțumesc ție care citești acest articol și înainte să pleci te invit sa te abonezi blogului meu folosind caseta de mai jos. Trebuie să mă urmărești pe Instagram, YouTube și Facebook pentru că acolo postez toate noutățile la zi. Iar dacă îți face plăcere, mă găsești și pe celelalte canale sociale, peste tot cu numele de Debora Tentiș (DeboraTentis).

An Nou Fericit!

La mulți ani 2018!?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?