Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Favoritele lunii Noiembrie 2017 + video

Începem luna Decembrie cu favoritele lunii Noiembrie, adică cele mai iubite produse din Noiembrie 2017. Așa cum v-am obișnuit deja, în fiecare sâmbătă la ora 16.00 avem clip nou și acest obicei îl ținem mai departe chiar dacă fac vlogmas. Apropo de vlogmas, voi publica câte un clip nou în fiecare zi din Decembrie în sub numele de Beauty Vlogmas. În fiecare zi testez produse noi și produse din colecția mea, și împărtășesc cu voi părerile mele despre produsele testate. Vă invit să vă abonați ca să primiți notificarea de câte ori public un clip nou. Clipurile Beauty Vlogmas vor fi publicate zilnic la ora 22.00.



Favoritele lunii Noiembrie

favoritele lunii noiembrie gerovital h3 hyaluron c deboratentis.ro

Fiolele Gerovital H3 Hyaluron C mi-au plăcut tare mult pentru compoziția lor și pentru efectul pe care l-am simțit pe ten. Această gama Hyaluron C are ca ingrediente de bază acidul hialuronic și vitamina C într-o combinație deosebită care îmi place foarte mult. Din aceeași gamă îmi place mult și crema de noapte pentru că este hidratantă și lejeră. Mai multe despre această gamă vă spun în curând într-un clip și articol dedicat.

favoritele lunii noiembrie deboratentis.ro curatare hidratare himalaya bioderma andalou clinique

Pentru curățare și hidratarea tenului am descoperit câteva produse noi care îmi plac foarte mult. Îmi place spuma cu neem de la Himalaya care curăță bine tenul mixt sau gras și reglează secreția de sebum. Pe tenul curat aplic serumul iluminant de la Andalou, cel cu turmeric și vitamina C pentru că sunt antioxidanți și detoxifianți pentru ten. Oferă iluminare și protecție împotriva factorilor nocivi externi. Apoi aplic serumul de la Bioderma, varianta Hydrabio care hidratează frumos tenul. La final aplic crema hidratantă de la Clinique, varianta pep-start pe care am descoperit-o de curând. Pot spune că este cea mai lejeră și hidratantă cremă (spumă) pe care am încercat-o până acum. Se absoarbe aproape instant în piele, lasă tenul catifelat și hidratat aproape toată ziua.

favoritele lunii noiembrie machiaj loral true match paradise extatic maybelline brow tattoo deboratentis.ro

Pentru machiaj folosesc mai departe aceste 3 favorite și vă arăt în Beauty Vlogmas cum le folosesc pe fiecare în parte. Fondul de ten True Match îl iubesc și îl folosesc zilnic pentru că este lejer și uniformizează frumos tenul. Rimelul Paradise Extatic alungește și dă volum extraordinar genelor. Brow Tattoo de la Maybelline este aliatul meu pentru sprâncene frumos conturate și colorate.

Răsfăț și relaxare

relaxare favoritele lunii noiembrie deboratentis.ro wash&go tesori doriente yves rocher bbmcluj

Despre șamponul Wash&Go v-am mai spus pe instagram și am să vă arăt efectul lui într-un clip în cadrul seriei Beauty Vlogmas. Chiar oferă volum părului și îl recomand cu mare drag. Parfumul Oui a l’Amour de la Yves Rocher este o descoperire pentru mine, l-am primit la evenimentul BBMCluj6 și îl folosesc aproape zilnic. Este un parfum special pentru iarnă, cumva dulceag condimentat fresh. Spuma de baie de la Tesori d’Oriente este preferata mea când vreau să fac o baie de răsfăț în cadă pentru că face spumă multă, pufoasă și miroase extraordinar de frumos.

geluri de dus le petit olivier family care favoritele lunii noiembrie deboratentis.ro

Închei seria de preferate ale lunii cu două geluri de duș descoperite recent care îmi plac foarte mult. Pentru dușul de dimineață prefer crema de duș Le Petit Olivier cu aromă de lămâie pentru că este cremos și are aromă revigorantă. Iar pentru seară prefer crema de duș cu uleiuri pentru că este hidratant și are aromă mai dulceagă și relaxantă.

Mai jos găsiți clipul aferent produselor favorite din luna Noiembrie unde vă spun mai multe păreri despre fiecare în parte. Nu uitați să vă abonați și să urmăriți seria de Beauty Vlogmas în fiecare seară la ora 10 cu un nou clip.

Produsele menționate sunt:

  1. Gerovital H3 HyaluronC – http://bit.ly/2qP5H69
  2. Himalaya Spumă de curățare cu neem – http://bit.ly/2zWU2L2
  3. Bioderma Hydrabio serum – http://bit.ly/2AzyKTf
  4. Yver Rocher parfum Oui a l’Amour – http://bit.ly/2i8JGfQ
  5. Tesori d’Oriente cremă/spumă de baie – http://bit.ly/2ACgRTL
  6. L’Oreal True Match fond de ten – http://bit.ly/2jDAyQG
  7. Clinique PEP START crema hidratantă – http://bit.ly/2zWWyBa
  8. Șampon Wash&Go – http://bit.ly/2zJsDYP
  9. Maybelline Brow Tattoo – http://bit.ly/2BsGXWc
  10. Rimel L’Oreal Paradise Extatic – http://bit.ly/2i9Vbn6
  11. Le Petit Olivier gel de dus lămâie – http://bit.ly/2ADaT54
  12. Family Care gel de duș – http://bit.ly/2nncTJu
  13. Seria clipurilor Beauty Vlogmas – http://bit.ly/DeboraBeautyVlogmas

Voi ce produse ați preferat să folosiți în luna Noiembrie?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?