Dăm startul seriei de clipuri Beauty Vlogmas!

Dăm startul seriei de clipuri Beauty Vlogmas!

La mulți ani, România, La mulți ani, românilor de pretutindeni!

Începem luna Decembrie cu primul clip din seria Beauty Vlogmas. Va fi o lună în care zilnic voi publica un nou clip. În fiecare zi voi testa 4-6 produse împreună cu voi. Astfel testăm produse noi și din colecția mea. La final de zi vă spun părerile mele la zi despre fiecare produs din colecția mea.Start Beauty Vlogmas!

Mai jos găsești primul clip din această serie – un intro al seriei și mâine seară la ora 22.00 vom avea Beauty Vlogmas #1 unde vom testa primele produse. Toată seria clipurilor Beauty Vlogmas 2017 le găsești aici – http://bit.ly/DeboraBeautyVlogmas iar seria articolelor aferente Beauty Blogmas o găsești aici.

Clipurile normale de Sâmbăta la ora 16.00 rămân la fel, iar pe parcursul lunii Decembrie vom avea două clipuri în fiecare sâmbătă. La ora 16.00 clipul dedicat, iar la ora 22.00 clipul aferent Beauty Vlogmas-ului.

Vom avea o serie de câștigători pe blog, instagram și Youtube în cursul acestei luni, iar câștigătorii vor fi aleși în funcție de participarea activă la articolele, pozele și clipurile publicate de mine. Voi forma o listă și dintre aceste persoane, voi extrage câștigătorii cu ajutorul random.org. Vă invit să vă abonați și să participați activ la clipurile și articolele din această lună. Iar eu vă voi răsplătii cu produse cadou. Vă puteți abona aici la canalul meu, iar seria clipurilor Beauty Vlogmas o găsiți aici.

O altă surpriză sper drăguță este un cod de 40% reducere la tot portofoliul elf în perioada 01-31 Decembrie 2017, folosin codul bbm2017elf pe site-ul eyeslipsface.com.ro  Eu mi-am pregătit lista cu produsele pe care vreau să le cumpăr. Am să vi le arăt într-un clip din Beauty Vlogmas. Eu aleg neapărat câteva pensule, voi ce vă cumpărați?

Sunt tare curioasă ce părere aveți despre seria Beauty Vlogmas?

Ce produse ați vrea să testez în cursul lunii Decembrie?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. 27 ianuarie 2018 / 09:19

    Mi-a placut sa te vad in fiecare zi desi nu comentam pana acum. sper sa faci si la anul.

  2. 8 decembrie 2017 / 19:34

    Ooo, ce dragut. Abia astept sa te vad in fiecare zi!