Beauty Vlogmas 3 – Tutorial machiaj, mănuși hidratante, șampon pentru volum și luciu Kiko

Beauty Vlogmas 3 – Tutorial machiaj, mănuși hidratante, șampon pentru volum și luciu Kiko

Seria Beauty Vlogmas 3 merge mai departe cu un clip nou în care testăm alte 4 produse, două din Advent calendare și două din colecția proprie. În Advent calendarul Douglas am găsit un set de mănuși hidratante pentru mâini de care m-am bucurat foarte mult. În advent calendarul Marionnaud am găsit o paletă trio pentru pleoape în culori pe care nu le-am încercat până acum. Hai să vedem cu se comportă produsele.Produsele Beauty Vlogmas 3

Am testat din nou burețelul Douglas și am aflat că este bun doar pentru aplicarea pudrelor, nu și pentru produsele lichide.

Paleta trio pentru pleoape de la Marionnaud conține 3 culori sidefate. Un auriu, un verde cristal și un albastru închis. Așa cum ziceam, sunt sidefate și ușor pigmentate. Se blenduiesc frumos și se pot purta pentru machiaj de zi pentru că au culori subtile. Chiar am rămas surprinsă câte de frumoase sunt culorileși această combinație. Mi-a plăcut mult.

Luciul de buze Kiko îmi place foarte mult culoarea și faptul că este luciul și confortabil pe buze. Rezistă relativ un timp mediu de câteva ore, dar nu mă deranjează pentru că îmi place mult cum se simte și cum se vede.

Mănușile hidratante de la Douglas conțin un complex hidratant care trebuie să hidrateze pielea până la 8 ore. Se tin 10-15 minute pe mâini. Eu le-am ținut mai mult pentru că m-am uitat la un film între timp. Mi-a plăcut mult cum a hidratat mâinile mele și hidratarea a rămas și după ce m-am spălat pe cap.

Pentru spălarea părului am folosit șamponul Wash&Go pentru volum cu extract de drojdie de bere. Îmi place mult cum dă volum părului și îl folosesc cu drag în ultima perioadă. Chiar l-am pus și în favoritele lunii Noiembrie.

Ai folosit vreun produs dintre acestea?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. 27 ianuarie 2018 / 09:17

    Imi plac mult manusile cu crema. am incercat de la alta firma si e faina senzatia. bine ca gasim in Douglas ca nu stiam unde sa le caut.

  2. 13 ianuarie 2018 / 09:44

    Nu am incercat niciodata sampoanele wash go dar cred ca le voi da o sansa ca imi place ce am vazut la tine.