Beauty Vlogmas 2 – Cum folosim fiolele cu acid hialuronic, ruj Marionnaud, crema Viridis Cosmetics

Beauty Vlogmas 2 – Cum folosim fiolele cu acid hialuronic, ruj Marionnaud, crema Viridis Cosmetics

Beauty Vlogmas 2 vine în forță cu un truc deosebit! Azi vă arăt cum folosesc fiolele cu acid hialuronic de la Gerovital, gama H3 HyaluronC. Este gama cu acid hialuronic și vitamina C. Pentru azi avem tot 4 produse de testat și deschidem Advent Calendarul Marionnaud.
Produsele Beauty Vlogmas 2

Buretele de machiaj Douglas din Advent calendarul Douglas este produsul controversat al zilei. Are formă frumoasă și am avut mari așteptări de la el. Totuși m-a cam dezamagit pentru că nu aplică uniform fondul de ten fluid, așa cum promite. Îl voi încerca și mâine să vedem ce poate face cu o altă textură de produs.

Marionnaud Ruj de buze nuanța 01. este un ruj mat cu o culoare superbă de roz prăfuit și subton rece. Nu rezistă decât vreo 4 ore iar dacă mâncâm se duce repede jos. Usucă buzele, se aplică greu și trebuie insistat ca să fie uniform. Nu mi-a plăcut.

Crema de mâini și corp de la Viridis Cosmetics o foloses de ceva timp și îmi place pentru că hidratează bine fără să lase peliculă grasă. Conține doar ingrediente naturale, este creată de o farmacistă din Oradea și produsele sunt testate dermatologic.

Fiolele cu acid hialuronic și Vitamina C de la Gerovital îmi plac mult pentru că hidratează superb tenul. Eu le folosesc alternativ cu un strat de apă termală Elmiplant și vă arăt în clip cum tenul absoarbe foarte multă apă. Hai să vezi trucul meu și cum arată tenul după ce le folosesc. Îmi plac și le recomand cu încredere.

Produsele menționate în clip:

 1. Advent Calendarul Douglas – https://youtu.be/xwAlCJbZvkA
 2. Advent Calendarul Marionnaud – https://youtu.be/GZ5rBevyHgQ
 3. Gerovital H3 Hyaluron C fiole cu acid hialuronic și vitamina C – http://bit.ly/2BuvQMs
 4. Elmiplant apa termală – supermarket
 5. Cremă pentru mâini și corp Viridis Cosmetics – http://bit.ly/2wpgOpj
 6. Seria Beauty Vlogmas – http://bit.ly/DeboraBeautyVlogmas

Ai folosit fiolele cu acid hialuronic și vitamina C de la Gerovital?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

 1. 27 ianuarie 2018 / 09:18

  Ce interesant cum absoarbe atata apa tenul tau si ce diferenta fac fiolele gerovital. le cumpar si eu!

 2. 13 ianuarie 2018 / 09:45

  Am mai auzit persoane care laudau fiolele cu acid hialuronic de la Gerovital dar erau din cutia visinie.