Beauty Vlogmas 1 – Brow Tattoo, Advent calendar Douglas și altele

Beauty Vlogmas 1 – Brow Tattoo, Advent calendar Douglas și altele

 

Timid și mai stângace, încep Beauty Vlogmas 1 cu primul clip din această serie! Hai să vezi primul clip pentru Vlogmas! Nu uita să te abonezi ca să primești notificarea pentru fiecare clip pe care îl voi publica.Produsele zilei Beauty Vlogmas 1

Astăzi am deschis Advent Calendarul Douglas și am găsit un produs lichid pentru buze cu efect mat – IsaDora Matte Lipstick nuanța 01 Nude Attitude. Un produs care a rezistat pe buze vreo 9 ore. Mi-a plăcut foarte mult și aș vrea o nuanță de roșu din acest lipstain.

Vă arăt în clip cum folosesc eu Brow Tattoo de la Maybelline și cum îl aplic ca să reziste câteva zile la rând. Rezistă până la 5-7 zile în funcție de cât îl demachiați. Mai exact, îmi pensez sprâncenele, aplic un strat generos de produs Brow Tattoo. Verific și îndepărtez firele de păr rămase înafara formei sprâncenelor. Găsesc foarte util ca după ce am creat forma sprncenei cu gelul Brow Tattoo să-mi aranjez exact sprâncenele. Las produsul peste noapte și dimineața îndepărtez foarte ușor prin descuamare. Îmi place foarte mult culoarea pe care o lasă și rezistența lui. Un produs pe care îl recomand cu încredere.

Masca exfoliantă de la Himalaya cu extract de caise mi-a plăcut pentru că a curățat porii și a îndepărtat celulele moarte. A lăsat pielea hidratată și fină. Am folosi-o și pentru exfolierea buzelor ca aplicarea produsului mat să nu usuce și să nu rideze urât buzele.

Elmiplant cremă hidratantă pentru călcâie – hidratează bine pielea picioarelor fără să lase peliculă grasă. Are ulei de mentă dar nu lasă senzația de frig ci doar o ușoară aromă mentolată.

Seria Beauty Vlogmas – http://bit.ly/DeboraBeautyVlogmas

Produse menționate în clip:

  1. Advent Calendar Douglas – clip- https://youtu.be/xwAlCJbZvkA , articol – http://bit.ly/2zBFvDL
  2. Brow Tattoo Maybelline – http://bit.ly/2BsGXWc
  3. Produsele Himalaya Herbals – http://bit.ly/2zZaxGH
  4. Elmiplant crema pentru călcâie – http://bit.ly/2jFDr3F

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. 27 ianuarie 2018 / 09:18

    Astept sa ne spui ce produse ti-au placut din calendare.

  2. 13 ianuarie 2018 / 09:57

    Ce ciudat se ia gelul de sprancene dar face treaba buna 🙂