Aparatul de măsurat hidratarea pielii și produse Solaris | Beauty Vlogmas 13

Aparatul de măsurat hidratarea pielii și produse Solaris | Beauty Vlogmas 13

Azi m-am jucat aproape toată dimineața cu aparatul de măsurat hidratarea pielii. A fost tare distractiv să văd cum crește hidratarea pielii după fiecare produs aplicat. Nu este metoda exactă de a măsura hidratarea pe care o oferă un produs dar a fost chiar distractiv. Când vreau să măsor hidratarea pe care o oferă un anume produs, trebuie refăcute măsurători și după câteva ore de la aplicare și seara cât mai târziu.V-am spus că încă mă obișnuiesc cu el, dar a fost interesant să pot măsura și să văd procentele de apă și grăsime din piele. Zilele viitoare vom testa îndeaproape și mai exact câteva produse și atunci sper să fie și mai distractiv.

Pe după amiază, Moșul trimis de Solaris a venit cu un sac plin de cadouri și în Beauty Vlogmasul de azi vă arăt ce am primit și vă spun care produse Solaris sunt preferatele mele. Tare aș vrea să știu dacă și voi folosiți produse Solaris și ce produse folosiți.

Comenzile mele de produse Solaris le găsiți mai jos:

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 11 ianuarie 2018 / 19:27

    Toata lumea cred ca cunoaste produsele Solaris. Sunt cele mai calitative produse naturale pe care le-am folosit. Ttot timpul am in casa ceva produse de la ei si tot la tine am auzit prima data despre ei, acum multi ani.

Lasă un răspuns