Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml

De ce recomand SystemWell de la Secom – vitamine și minerale

Funcționarea organismului nostru se bazează pe vitamine, minerale și alte componente. Sistemul imunitar este unul dintre cele mai importante sisteme ale organismului nostru. El funcționează dacă toate celelalte sisteme funcționează corect. Când zic celelalte sisteme, mă refer la sistemul circulator, digestiv, respirator, limfatic, sistemic, epidermic și celular. Pentru ca toate celelalte sisteme să funcționeze corect e nevoie de o serie întreagă de substanțe.

În ciuda faptului că majoritatea dintre noi ne bazăm pe faptul că mâncăm diversificat, în realitate nu este așa. Recunosc, și eu mănânc haotic, chiar dacă mănânc fructe și legume, aleg doar anumite fructe, sau anumite legume. Iar mai nou, toate produsele sunt pline de hormoni și chimicale care nu ajută cu nimic organismul nostru.



Mai sunt o categorie de persoane care iau aproape tot timpul anului Calciu și Magneziu pentru că ”sunt bune pentru toate”. Ei bine, nu e chiar așa. Calciu și Magneziul ajută sistemul locomotor, dar nu prea are cum să ajute celelalte sisteme. Iar dacă mai luăm și vitamina C, aceasta va ajuta doar o parte a sistemului imunitar, partea care luptă cu radicalii liberi din celule. Și atunci marea întrebare este, ce vitamine sau ce produs să luăm care să conțină cât mai multe componente benefice pentru organismul nostru?

Foarte bună întrebarea! Nu întâmplător am ajuns aici, ci pentru că vreau să vă prezint un produs cu o compoziție deosebită. Un produs mai diferit și un ajutor perfect pentru organismul nostru. Mă refer la System Well de la Secom. După cum îi spune și numele, el ajută la o bună funcționare în general a organismului nostru.



system well secom vitamine minerale compozitie forum pareri deboratentis.ro recomandare

Ce este SystemWell?

SystemWell conține peste 30 de ingrediente – vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice și prebiotice. Toate împreună ajută mai multe sisteme în buna lor funcționare, ca sistemul imunitar să poată funcționa și el, așa cum trebuie.

Vitaminele (vitamina A, vitamina C, vitamina D) din acest produs au fost alese anume pentru a ajuta organismul să creeze alte vitamine și substanțe necesare. Minerale precum Zincul, Seleniul și Fosforul au fost alese pentru a ajuta sistemul imunitar în lupta cu radicalii liberi și factori externi care agresează organismul.

Pentru sistemul circulator avem usturoiul, ardeiul iute și ciuperca Agaricus. Pentru sistemul digestiv avem extractul de păpădie și o combinație deosebită de extracte naturale din ciuperci, plante și bacterii benefice tractului digestiv (prebiotice, probiotice). Pentru sistemul sistemic avem extracte de ginseng, maslin, curcuma și astragalus. Pentru sistemul celular avem extracte din ciuperci medicinale cum sunt Maitake, Shiitake, Reishi (Ganoderma) și Yamabushitake. Pentru sistemul respirator avem extracte de schinduf, iarbă mare, unguraș și cimbru de cultură. Pentru sistemul limfatic avem extracte de rozmarin, pătlagină și gugul. Pentru sistemul epidermic avem extracte de brusture și aloe vera.

Fiecare sistem este important în felul său, inclusiv pielea sau sistemul respirator care sunt porțile de acces a factorilor externi. Nu trebuie neglijat nici sistemul digestiv care este o altă poartă de acces a multor substanțe nebenefice pentru organismul nostru.



Beneficiile aduse de produsul SystemWell

Așa cum spuneam mai sus, combinația aceasta deosebită de vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci și bacterii bune ajută extraordinar de frumos organismul. Sunt componente pe care în mod normal le ingerăm (mâncăm) poate o dată în viață, sau le luăm din alte 5 produse diferite atunci când e nevoie.

Această combinație va ajuta organismul să lupte cu virușii, bacteriile rele, microbii și ciupercile, și chiar cu paraziții. O bună funcționare a tranzitului digestiv va ajuta la absorbția celorlalte vitamine din alimentație. Un sistem respirator bine pus la punct va lupta cu bacteriile primite din jurul nostru, de la oameni gripați, spre exemplu. O bună circulație sangvină și la nivel de celule, va face ca toate vitaminele, mineralele și oxigenul să ajungă până unde este nevoie.



După părerea mea, este un produs chiar complex (deși m-am exprimat greșit gramatical). Chiar cuprinde elemente importante pentru aproape toate colțișoarele corpului nostru. Eu recomand ca SystemWell să fie administrat 1 tabletă/zi ca prevenție toamna și primăvara. Recomand a fi luat de preferat la 1-2 ore după mâncare sau cu o jumătate de oră înainte de mâncare dacă stomacul suportă. Ele se pot lua pe tot parcursul anului pentru a ajuta organismul în perioadele stresante sau de slăbiciune fizică.

Eu personal le folosesc, soțul meu folosește și am câțiva pacienți tineri care nu au fost răciți sau  gripați deloc în iarna când au luat aceste pastile ca și prevenție. Le recomand tinerilor care nu suferă de boli cardiovasculare, renale sau alte complicații.

vitamine imunitate systemwell secom compozitie pareri forum deboratentis.ro

SystemWell – mod de administrare și atenționări

Ca și prevenție SystemWell se administrează câte 1 comprimat/zi cu un pahar de apă. Pentru întreținere se pot administra 1-2 comprimate/zi, iar pentru tratament intensiv se pot administra până la 3 tablete/zi. Numărul de administrări, respectiv tablete/zi se hotărește împreună cu medicul sau farmacistul în funcție de nevoile pacientului.

Produsul se administrează adulților și copiilor peste 12 ani. Este contraindicat copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente. Nu se folosește la persoanele cu probleme de coagulare, la persoanele cu boli autoimune sau infectate cu HIV. Nu se folosește înainte cu o săptămână de intervențiile chirurgicale și o săptămână după intervenție. Persoanele cu diabet, afecțiuni ale rinichilor sau cu hipertensiune arterială vor putea folosi produsul SystemWell după ce se consultă cu medicul specialist. A se administra cu precauție la persoanele cu alergii la Ambrozie.



Fiind un produs natural, are un miros specific componentelor, iar culoarea tabletelor poate să difere de la un lot la altul. Calitatea produselor fiind aceeași indiferent de diferența de culoare. Eticheta cu componentele exacte o găsiți mai jos.

etichetă systemwell secom

Produsul SystemWell poate fi găsit în majoritatea farmaciilor, pe vegis.ro aici, pe farmaciaSilva.ro aici și în magazinele Secom, precum și pe site-ul Secom aici.

Ai folosit SystemWell? Ce vitamine iei în această perioadă?

cumpără produsele mele preferate

Sedepril x20cps



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?