Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Cumpărături de Black Friday 2017 cu bune și rele

Anul acesta nu am cumpărat foarte multe produse chiar de Black Friday. Dar în ultima-ultimele săptămâni am cumpărat câteva produse pentru faptul că aveau prețuri reduse. De câteva dintre ele mă bucur mult că le-am prins la preț reduse, de altele îmi pare rău căle-am cumpărat, chiar și la reducere.



 

cumparaturi black friday 2017 aoro pareri deboratentis.ro

Aoro

Au fost primii care au dat startul reducerilor de Black Friday, așa că am profitat. Am cumpărat Foreo Luna Play pe care l-am folosit deja de două ori. E super drăguț, micuț dar puternic și eficient, dar regret că nu am cumpărat direct produsul full-size. Din graba cumpărăturilor ”gen Black Friday” am uitat ca varianta Luna Play este cel fără acumulator. Atât regret, că nu am luat varianta Luna 2 sau Luna Mini 2, pe care între timp le-am găsit la preț bun pe Douglas și mă bate gândul să o cumpăr de la ei. De menționat, că pe Aoro, sunt cele mai bune prețuri la Foreo Luna Play aici.

Am mai cumpărat Beauty Elixirul Caudalie pentru că mi-l doream de ceva timp și am uitat de el. Acum l-am văzut într-un articol despre secretele make-up artiștilor și mi-am adus aminte să-l cumpăr. Anticearcănul Maybelline l-am cumpărat ca să-l fac ofer cadou. Eu îl am deja și îl iubesc. Am scris despre el aici.

 

cumparaturi black friday 2017 sephora kat von d pareri deboratentis.ro

Sephora

Am așteptat să se dea startul Black Friday pe Sephora anume pentru acest produs. Chiar îmi doream de mult timp paleta aceasta pentru contur și iluminare Shade + Light de la Kat Von D. Când a apărut și la noi am zis că trebuie să o cumpăr neapărat. Chiar m-am bucurat foarte mult când mi-a ajuns și îmi place extrem de mult. O sa o folosesc într-un clip și o să-i fac review și pe blog.

Recunosc că am avut mari emoții și abia am așteptat mailul de confirmare pentru comandă, care a venit după vreo 2 zile. Între timp, stocul s-a epuizat, dar sper să-l suplimenteze pentru că merită.

 

cumparaturi black friday 2017 marionnaud advent calendar deboratentis.ro

cumparaturi black friday 2017 marionnaud clarins ulei tratament ten gras deboratentis.ro

Marrionnaud

La Marionnaud așteptam să apară online Advent calendarul lor și vă dați seama că în fiecare zi verificat site-ul lor. Când am văzut că a apărut chiar de Black Friday și avea preț redus, l-am pus în coș imediat. Pentru că nu suport să plătesc taxe de transport și îmi doream să încerc uleiul Clarins tratament pentru ten mixt, le-am luat împreună. Advent Calendarul nu l-am deschis pentru că vreau să-l deschis într-un video, dar uleiul îl folosesc deja și îmi place extrem de mult.

Advent Calendarul Marionnaud a reapărut pe stoc și este la preț redus. Conține 24 produse de machiaj și chiar merită cumpărat la prețul întreg de 89 lei sau cum e redus acum la 71,20 lei aici.

 

cumparaturi black friday 2017 douglas deboratentis.ro

Douglas

Chiar înainte de a da startul Black Friday, cei de la Douglas au avut o promoție cu 25% reducere la produsele pentru îngrijire. Am profitat să cumpăr câteva produse de care eram tare curioasă și cu care vreau să fac un experiment în viitorul apropiat.

 

Acestea sunt produsele cumpărate exact de Black Friday, dar mai am o grămadă de produse pe care le-am cumpărat înainte. Le-am găsit la prețuri bune pe 1001cosmetice și emag și am profitat. Despre acestea voi scrie un articol separat, cu un video aferent pentru că mai am și alte comenzi ajunse între timp. De câțiva ani încoace, urmăresc produsele dorite înainte de Black Friday și de multe ori le găsesc la prețuri foarte bune și ajung la timp, adică înainte de nebunia curierilor.

 

UPDATE

Sunt tare curioasă voi ce v-ați luat de Black Friday 2017?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?