Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Crema hidratantă de zi Techir | păreri

Crema hidratantă de zi Techir este o cremă fabricată în România, folosind ingrediente cheie unice care se găsesc în lacul Terchirghiol. Am descoperit produsele Techir acum vreo 3-4 ani după ce am fost la o conferință. Acolo au fost prezentate câteva branduri de produse cosmetice care se găsesc în România. Techir este un brand românesc recunoscut în Europa. Este recunoscut pentru produsele care aduc beneficiile sănătății și frumuseții. Produsele lor folosind apa din lacul Techirghiol, deosebită prin compoziția ei.

Cand am descoperit produsele, aveau printre cele mai frumoase ambalaje pentru produsele fabricate în România. Produsul se găsește într-un borcan de plastic alb care este așezat într-o cutiuță de plexi transparent foarte elegant, parcă ar fi din sticlă. În schimb, cu capacul am avut de furcă după ce am scăpat pe jos cutiuța.



crema de fata hidratanta techir compozitie pareri deboratentis.ro

Crema hidratantă Techir

Crema hidratantă de zi Techir este o cremă onctuoasă, foarte nutritivă și hrănitoare. Datorită compoziției ei bogată în emoliente vegetale și vitamine, oferă hidratarea și lipidele de care are nevoie pielea uscată și/sau deshidratată. Conține apă salină mineralizată din lacul Techirghiol, ulei de ricin, alantoină, ulei de argan, glicerină vegetală, vitamina E, vitamina B5, ceară de albine și unt de shea. Această combinație oferă elasticitate pielii și ajută la refacerea structurii pielii.

Producătorul spune că este adecvată pentru tenul normal, deshidratat sau acneic și că are o formulă non-grasă. Părerea mea este că această cremă are componente benefice și textură adecvată pentru o piele uscată, deshidratată, matură. Chiar dacă textura ei nu este foarte grasă, datorină alantoinei și a untului de shea poate încărca tenul gras sau acneic.

Recomandarea mea

Eu o recomand, așa cum ziceam, pentru un ten normal deshidratat, un ten uscat și foarte potrivită pentru un ten matur lipsit de strălucire și elasticitate. Se absoarbe bine și frumos în piele, lasă pielea elastică, hidratată, moale, catifelată, plăcută la atingere. Protejează foarte bine pielea pe timpul iernii datorită ingredientelor deosebite pe care le conține.

Pentru că tenul meu este mixt-gras, am folosit-o ca și mască nutritivă pentru ten, lăsând-o să acționeze 15-20 minute după care îmi limpezeam fața. În schimb, atunci când am ieșit la zăpadă sau în aer liber iarna, întotdeauna o căutam și o purtam toată ziua pe ten. Așa cum ziceam, formează o barieră de protecție iar pielea rămâne catifelată și hidratată.

În restul anului, am folosit-o cu mare succes pentru îngrijirea mâinilor uscate și deshidratate de soare sau vânt. Este deosebit de eficientă pentru mâinile uscate de detergenți. O recomand persoanelor cu ten uscat, matur, deshidratat și oricărui tip de ten pe timpul iernii pentru a ne proteja de ger. Este un produs cu ingrediente frumoase și destul de curate. Este testată dermatologic. Online o găsiți aici la prețul de 42,50 lei, 50 gr.

Alte produse Techir testate de mine găsești aici.

 Ai încercat vreun produs Techir?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?