Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Advent Calendarul Douglas 2017 | pareri

Advent Calendarul este bucuria lunii Decembrie de pe întâi până la Crăciun. O lună plină de magie și surprize plăcute în fiecare zi. O bucurie continuă de la o zi la alta. Așa cum vă spun în clipul de mai jos, înainte de Crăciun mă bucur să descopăr produse noi în fiecare zi cu ajutorul Advent Calendarului. Ca și anul trecut, și anul acesta, mă bucur de Advent Calendarul Douglas.

Calendarul din anul acesta cuprinde 24 produse, printre care găsim produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, produse de machiaj, parfumuri (inclusiv cel al Arianei Grande care va fi surpriza voastră), măști și un produs autobronzant. Aș zice că găsim în el aproape toate produsele de care avem nevoie pentru a ne pregăti pentru petrecerea de Crăciun și cea de Anul Nou.

douglas advent calendar 2017 deboratentis.ro pareri video continut

Principiul Advent calendarului este ca în fiecare zi din Decembrie, conform datei din calendar, să deschidem ușița cu numărul respectiv. Spre exemplu, în data de 5 Decembrie vom deschide ușița cu numărul 5. Astfel, în fiecare zi între 1-24  Decembrie vom descoperi câte un produs surpriză, urmând ca în ziua Crăciunului să avem toată colecția completă de produse.

 

Ce conține Advent Calendarul Douglas 2017

Nu voi intra în mari detalii pentru că vreau să vă las vouă bucuria de a descoperii produsele. Totuși, trebuie să vă spun că sunt foarte încântată de majoritatea produselor. Oja roșie este superbă! Luciul mat nude este super rezistent, iar creionul de buze se potrivește perfect. Creionul pentru ochi este moale și ușor de folosit. Produsele pentru piele miros superb, iar parfumurile (3 diferite) miros de-a dreptul divin.

douglas advent calendar 2017 deboratentis.ro pareri produse video continut douglas advent calendar 2017 deboratentis.ro pareri video continut douglas advent calendar 2017 deboratentis.ro pareri video continut douglas advent calendar 2017 deboratentis.ro pareri video continut douglas advent calendar 2017 deboratentis.ro pareri video continut

Varianta de stick a EOS-ului este chiar bine venită împreună cu Invisibobble. Mai găsim un tratament pentru unghii, un ser antirid și mai multe măști pentru ten. Avem chiar și un șervețel autobronzant, pe lângă masca cu Moș Crăciun. Renumitul demachiant bizafic pentru ochi a venit la timp pentru că eram tare curioasă să-l încerc. Buretele blender Douglas și pastila efervescentă trebuie să fie prezente în fiecare casă.

Prețul Advent Calendarului Douglas este 139 lei și poate fi cumpărat din magazinele Douglas sau de pe douglas.ro.  În perioada 15-16 noiembrie 2017 benefiziază de 20% reducere, astfel prețul lui scade la doar 111 lei. Este cel mai bun preț și nu știu dacă va fi o reducere mai mare de atât pentru Black Friday, așa că acum este momentul să profitați. Iar la achiziții peste 200 lei, posesorii cardului de fidelitate Douglas, primesc demachiantul bifazic pentru ochii la 50 ml suplimentar cadou. Numărul de produse este limitat și este disponibil în limita stocului.

Mai jos găsești și clipul dedicat, în caz că vrei să mă vezi 😉

Ce părere ai de Advent Calendarul Douglas 2017?

 



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?