Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Advent Calendar Marionnaud 2017 + video

Chiar îmi doream mult să prind pe stoc și advent calendarul Marionnaud când am văzut că a apărut. Și l-am tot urmărit să apară și online ca să-l pot comanda. Eram sigură că se va epuiza stocul până ajung la magazinul Marionnaud din Oradea. Am fost norocoasă și am prins calendarul cu promoția de Black Friday, așa că l-am luat la reducere. Prețul a fost undeva la 71 lei, redus de la 89 lei.

Advent calendarul Marionnaud are 24 căsuțe și cuprinde doar produse de machiaj și ustensile pentru machiaj. Așa cum zic și în clipul de mai jos, nu vă arăt exact ce produs se găsește în ce căsuță, ca să nu stric bucuria voastră pentru Decembrie. Vreau totuși să vă arăt produsele și nuanțele ca să vedeți că merită cumpărate, cel puțin după părerea mea.




marionnaud advent calendar deboratentis.ro

Conținut Advent Calendar Marionnaud

Nu are rost să vă înșir lista cu produse, vă las imaginile mai jos și vă spun câteva cuvinte despre fiecare categorie de produse. Toate produsele din acest advent calendar se pot cumpăra în diverse combinații de palete aici.

Fardurile de obraz sunt pigmentate dar au culori subtile. Unul este cu tentă rozalie, celălalt cu tentă portocalie- piersicie.

fard de obraz marionnaud advent calendar deboratentis.ro

Rujurile sunt mate, pigmentate și unul dintre ele are format dublu pentru a crea buze în culori ombre. Abia astept să le încerc. Mai găsim două luciuri de buze și două balsamuri colorate pentru buze în culori superbe.

ruj mat marionnaud advent calendar deboratentis.roluciu de buze marionnaud advent calendar deboratentis.ro

Fardurile de ochi au culori frumoase. Paletele sunt chiar drăguțe, deși capacul nu prea stă pe ele, pentru că este din acela care se capsează cumva. Au cantități generoase și fardurile din casete și cele mono și arată chiar bine. Mai avem aici doi pigmenți care se pot folosi pentru față și pentru corp. Unul este auriu și celălalt are o culoare închisă.

fard de pleoape marionnaud advent calendar deboratentis.ro fard de pleoape mono marionnaud advent calendar deboratentis.ro

Mai găsim și trei creioane pentru ochi, negru, maro și gri și chiar mă încântă faptul că sunt în culori diferite dar purtabile.

creion de ochi marionnaud advent calendar deboratentis.ro

Ce nu mă prea încântă în acest advent calendar, sunt accesoriile pentru produsele de machiaj. În primul rând pila pentru unghii nu are legătură cu nici un produs, pentru că nu avem nici o ojă, pe de altă parte este mai utilă pila de unghii decât pensulele mici pentru buze și fard. Eram mai încântată să descopăr și alte produse Marionnaud decât aceste ustensile. Spre exemplu, un rimel, două oje și poate un mini fond de ten ar fi creat trusa exactă pentru machiajul de sărbători.

ustensile machiaj marionnaud deboratentis.ro

Păreri finale

Per total, îmi place acest advent calendar Marionnaud și îmi plac mult culorile alese de ei. Îmi place pentru că sunt culori purtabile zilnic aproape la toate produsele (mai puțin la pigmenții) și că au ales culori care se potrivesc aproape oricărei culoare de ten.

Calendarul costă 89 lei, dar acum îl găsiți la reducere la 71 lei aici. Am scris despre produsele cumpărate de Black Friday aici. Iar mai jos vă las să vedeți clipul în care deschid Advent calendarul și vă arăt produsele cumpărate în această perioadă.

Ce părere ai despre acest advent calendar Marionnaud?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?