Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Produse noi ce urmează să le testez + video



Am cumpărat și am primit foarte multe produse noi, cosmetice și cărți, în ultima perioadă și m-am gândit să-ți arăt ce urmează să testez și ce cărți urmează să citesc. Dacă ai folosit deja careva dintre aceste produse sau ai citit careva dintre cărțile pe care eu abia le-am cumpărat, te rog să-mi spui părerea ta despre produsul sau cartea respectiv(ă). Hai să vedem ce noutăți avem pentru Octombrie, poate și Noiembrie.

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Produse noi L’Oreal

Produsele L’Oreal le-am primit în cadrul Școlii de Beauty Vlogging și cu această ocazie am descoperit câteva produse deosebite. Am creat un tutorial de machiaj folosind produsele L’Oreal și îl poți vedea aici. Lista produselor și o mini părere găsești deja pe blog aici, dar urmează să le fac review-uri detaliate zilele ce urmează.

 

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Produse noi elmiplant

elmiplant a lansat o nouă gamă de produse, gama multi Collagen, din care am cumpărat 2 produse și le folosesc deja. Această gamă este cam parfumată, dar serumul este chiar eficient și îmi place mult. Am să-ți spun părerea mea exactă zilele viitoare într-un articol dedicat.

Tot de la elmiplant folosesc mai nou săpunurile lichide. Am terminat vreo 3 flacoane până acum și am cumpărat unul nou. Ca și o părere generală, îmi plac pentru că nu usucă pielea mâinilor și curăță foarte bine. În magazinele dm le găsiți la preț redus în această perioadă.

 

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Produse noi și campania C-THRU Glamorous

C-THRU Glamorous a lansat împreună cu această gamă și o campanie interesantă pentru noi. În cadrul acestei campanii putem câștiga un card cadou H&M în valoare de 1000 lei, plus un set de produse cadou. Am scris un articol detaliat aici.

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Produse noi Clinique

De curând s-au lansat aceste două noi produse Clinique. Pe ambele le-am încercat așa de test. Primul este gelul micelar 2în1 care este un gel de curățare cu particule micelare în el. Mai exact demachiază și curăță tenul într-un singur pas. Este testat dermatologic, se poate folosi chiar și pentru tenul sensibil și am să-ți spun mai multe detalii după ce îl testez așa cum se cuvine.

Al doilea produs este foarte interesant. Se numeste BIY Blend it yourself și sunt picături colorate, pigmentate, care se adaugă în crema hidratantă de zi. La aplicarea cremei acest mix va uniformiza nuanța tenului. Pentru cine nu dorește să aplice un fond de ten, această metodă funcționează ca un BB cream, dar nuanța și acoperirea se poate construi în funcție de nevoia tenului. Am să le încerc mai mult și am să revin cu detalii.

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Măști noi Vichy

Vichy a lansat 3 măști minerale inspirate din materiale care se găsesc în natură, create pentru a purifica, hidrata și ilumina tenul. Acestea vin ambalate individual și un plic este pentru cel puțin două utilizări. Ele pot fi găsite în farmacii sau pe magazinele online aici. Urmează să le testez și apoi revin cu păreri detaliate.

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Produse noi The Ordinary

Am plasat și o comandă pe site-ul deciem.com pentru că am vrut neapărat să încerc noile produse lansate de curând. Am plasat comanda mai mult pentru acești antioxidanți. Am ales Acidul alpha lipoic 5%, suspensia de Vitamina C 30% în silicon, Resveratrol 3% cu acid ferulic 3% și EUK 134 0,1%. Această comandă a ajuns cel mai repede dintre toate de până acum. Într-o săptămână de la plasare a ajuns acasă, dar din depozitul Deciem a plecat a doua zi după plasarea online. Urmează să scriu un articol detaliat despre produse.

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Produsele NOTE Cosmetics

Despre produsele Note Cosmetics am scris deja un articol aici, dar abia acum urmează să le folosesc mai des ca să le pot face review detaliat. Ca o primă impresie mi-au plăcut și din acest motiv am ales să le folosesc pentru zilele următoare. Voi vedea exact cum se comportă pe ten și revin cu detalii. Ca și o idee, trebuie să menționez faptul că sunt produse profesionale care au prețuri accesibile.

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Gelul de curățare Balea pentru ten sensibil

La recomandarea câtorva fete am cumpărat și încercat deja gelul de curățare pentru ten sensibil de la Balea, gama Balea Med. L-am folosit de câteva ori în prima săptămână după ce l-am cumpărat și chiar este blând cu tenul. Urmează să-l folosesc mai mult și apoi revin cu păreri detaliate.

produse-noi-lansare-cumparaturi-pareri-haul-elmiplant-loreal-the-ordinary-debora-tentis

Cărți recent cumpărate

În ultimele săptămâni am cumpărat mai multe cărți. Da știu, nu prea apuc eu să citesc deși îmi place mult și am o bibliotecă întreagă. Pasiunea de a citi cărți este de când eram mică, dar am început să-mi construiesc colecția și să-mi formez o bibliotecă cumpărând cârți din primele salarii. Deși, pe parcurs pasiunea s-a mai răcit pentru că nu am apucat să citesc luni la rând și m-ai deloc în ultimii 2-3 ani. Am o colecție frumoasă de peste 200 de cărți, de la beletristică, la romane clasice și până la cărți de farmacie, dezvoltare personală și mai nou, cărți de marketing.

Despre cărțile cumpărate de pe elefant am scris aici un articol, iar pentru celelalte cărți voi scrie articole săptămânile viitoare, după ce îmi ajung și ultimele cărți de pe lista de dorințe.

Clipul video

Acestea sunt produsele pe care urmează săle folosesc în cursul lunii Octombrie și Noiembrie și între timp am să revin cu detalii relevante despre fiecare produs. Dacă ai folosit careva dintre aceste produse, aș fi bucuroasă să știu părerea ta, pe care o aștept în căsuța de mai jos.

Care produs ai folosit dintre acestea?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?