Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml

O viață mai bună pentru tenul gras! Consulații gratuite pentru tenul acneic



Îți spuneam într-un articol precedent aici cât de rău suferă unii tineri din cauza acneei și cât de neatenți sunt unii părinți cu această problemă. N-am vorbit cu cei de la La Roche Posay și dorința mea de a ajuta adolescenții cu ten gras sau acneic a rămas doar aici pe blog. Așa că, mă bucur enorm să văd această campanie dedicată adolescenților cu ten gras și cu acnee prin care se oferă consultații gratuite.

Dacă ești părinte, te rog ia în serios problema acneei la copilul tău și acum ai ocazia să-l duci gratuit la dermatolog. Hai să-ți spun mai multe detalii despre adolescentul cu acnee și despre această campanie ce oferă consultații gratuite tinerilor cu ten gras.




Statistici reale despre tinerii cu ten gras și acnee

V-am spus în articolul precedent că întâlnesc des tineri care suferă din cauza acneei. Acneea este o afecțiune a pielii care are un impact puternic asupra calității vieții adolescentului și asupra dezvoltării caracterului acestuia.

80% dintre adolescenți adică majoritatea adolescenților suferă de acnee, dintre care:

  • 71% din ei au o încredere scăzută în ei sau sunt timizi
  • 21% din ei au probleme la școală
  • 24% din ei au dificultăți în a lega noi prietenii.

Acneea nu presupune doar niște coșuri, pete roșii sau inflamații urâte, ci de cele mai multe ori lasă cicatrici urâte care îl/o marchează toată viață. Chiar dacă mă repet, trebuie să mă repet. Coșurile, acneea netratată corespunzător și la timp poate duce la afecțiuni mai grave ale pielii cu urmări ce îi pot afecta toată viața acelei persoane, fie tânăr sau adult.




free from spots o viata mai buna pentru tenul gras consultatii gratuite la roche posay

Campania ”O viață mai bună pentru tenul gras”

Această campanie care se adreseasă persoanelor adulte sau adolescenților cu ten gras sau acneic a fost creată de La Roche Posay. În cadrul acestei campanii, persoanele cu ten gras se pot programa pentru o consultație gratuită la un medic dermatolog. Campania se desfășoară la nivel național în perioada 16 octombrie – 29 noiembrie 2017 și fac parte 212 medici dermatologi din toată țara.

În cadrul acestei campanii se oferă diagnosticarea gratuită a tenului, recomandare de produse pentru îngrijirea tenului, alte recomandări necesare pentru persoanele cu ten problematic și un kit de produse Effaclar gratuit și un voucher de 10 lei pentru achiziția unui produs Effaclar.

Kit Campanie La Roche Posay - O viata mai buna pentru tenul gras




Cum ajungi gratuit la medicul dermatolog

La Roche Posay a lansat o platformă specială pentru această campanie, numită FreeFromSpots unde găsești mai multe sfaturi și detalii despre tenul acneic și îngrijirea lui. Tot aici, poți afla care medic din orașul tău face parte din această campanie și poți să te programezi pentru o consultație gratuită. Consultațiile gratuite și kiturile cadou sunt oferite în limita locurile și a stocului disponibil.

Ce trebuie să faci?

Intră pe FreeFromSpots http://www.laroche-posay.ro/freefromspots  și folosește butonul Programți-vă acum și vă duce la lista de medici participanți din fiecare județ. Când văprogramați pentru o consultație gratuită în cadrul acestei campanii, trebuie să menționați la telefon că vă programați pentru o consultație gratuită pentru acnee în cadrul campaniei La Roche Posay.

Spune-mi în comentarii dacă vei face parte din această campanie, dacă te-ai programat și după ce ai ajuns la medic, aștept părerea ta despre această experiență.

Eu sunt foarte încântată și am sunat deja pentru programare la medicul din orașul meu.

Tu pe când ai programare?

Cumpără produsele Effaclar

Anthelios XL SPF50 fluid ultra lejer
Serozinc
Apa micelară Ultra La Roche Posay
Effaclar gel de curățare
Anthelios XL SPF50 fluid ultra lejer
Serozinc
Apa micelară Ultra La Roche Posay
Effaclar gel de curățare
Anthelios XL SPF50 fluid ultra lejer
Serozinc
Apa micelară Ultra La Roche Posay
Effaclar gel de curățare




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?