Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Favoritele lunii Octombrie și 4 concursuri



A mai trecut o lună din acest an și imediat trece și anul. De astăzi s-a schimbat și ora, intrăm imediat în anotimpul rece de iarnă. Dar până să vină temperaturile cu minus, hai să ne bucurăm de culorile superbe de toamnsă și hai să-ți arăt ce produse am folosit cu mare drag în Octombrie.

Odată cu schimbarea anotimpului, când schimbăm și garderoba, este cumva evident că trebuie să schimbăm și produsele pentru îngrijirea pielii. Dacă ți-am spus într-un articol precedent (link) care sunt toate produsele esențiale pentru toamnă, acum îți arăt ce am folosit deja.

Curățarea pielii

Favoritele lunii octombrie 2017 loreal secom tesori doriente maybelline concurs video debora tentis pareri

1.Soluția micelară bifazică L’Oreal. Pentru demachierea tenului am descoperit o soluție micelară superbă! Chiar superbă! Eu folosesc varianta pentru ten sensibil, dar există și varianta pentru ten normal sau gras. Această variantă pentru ten sensibil curăță blând tenul și uneori este nevoie de doi pași. Pentru că în ultima perioadă m-am machiat aproape zilnic, evident că și de demachiat este nevoie puțin mai mult timp. Așa cum ziceam, uneori este nevoie de doi pași, o discheta pentru ten și una pentru ochi. Apoi revin cu încă o dischetă dacă este nevoie pentru tot tenul. Demachiază foarte bine, foarte ușor, nu e nevoie să insiști. Și ce-mi place cel mai mult, este faptul că lasă pielea curată, catifelată și nelipicioasă. Am descoperit că nu este obligatoriu să te speli pe ten după demachierea cu această apă, evident, atunci când ești super-mega-obosită. Online o găsești aici.

2.Gelul de duș Tesori d’Oriente Japanese Rituals. Este un gel de duș cremos, floral parfumat care lasă pielea hidratată și parfumată. Online îl găsești aici.

Nutrienți pentru piele și sănătate

Favoritele lunii octombrie 2017 loreal secom tesori doriente maybelline concurs video debora tentis pareri

3.Squalane derivat din plante. Acest serum face parte din rutina mea de relaxare și de răsfăț pentru ten. El reface frumos și repede pielea, vindecă imperfecțiunile și inflamațiile tenului și lasă pielea catifelată. Îl folosesc de 2-3 ori pe săptămână, 2 picături la o utilizare. Pe ten se simte ca și cum ar fi uleios, dar nu este ulei ci o hidrocarbură de origine vegetală. Online îl găsești aici.

4.System Well de la Secom. Acest complex cuprinde vitamine, minerale, probiotice și alte derivate din plante special conceput pentru a stimula și întări sistemul imunitar. Astfel prevenim imbolnăvirea de sezon și reglam funcțiile normale ale organismului. Tableta miroase a pătrunjel, dar compoziția face ca totul să merite. Online le găsești aici.

Baza de machiaj

Favoritele lunii octombrie 2017 loreal secom tesori doriente maybelline concurs video debora tentis pareri

5.Fondul de ten preferat este True Match de la L’Oreal. Este fluid, se întinde uniform și ușor pe ten. Nu încarcă tenul sau porii, nu se vede urât pe ten, nu îngreunează tenul. La aplicarea cu degetele are acoperire mică-medie, la aplicarea cu pensula sau buretele se poate construi acoperirea până la foarte bună. Nuanța mea este 2R iar online îl găsești aici. Îl recomand cu toată încrederea și pentru persoanele cu ten mixt sau gras.

6.Corectorul Maybelline, nuanța Light nu mai are nevoie de multă descriere. Este foarte bine cunoscut și am scris despre el aici. Acum că s-a relansat în România, am revenit la el și îl iubesc la fel de mult cum l-am iubit întotdeauna. Este fluid dar are acoperire mare, are nuanță cu subton neutru-gălbui care uniformizează frumos nuanța de sub ochi și acoperă frumos cearcănele. Online îl găsești aici și ți-l recomand cu tot dragul.

Puțină culoare pe fața mea

Favoritele lunii octombrie 2017 loreal secom tesori doriente maybelline concurs video debora tentis pareri

7.Creionul pentru sprâncene Brow Artist Xpert de la L’Oreal este preferatul meu. Pot trasa linii fine și pot umfle frumos golul dintre sprâncene. La final uniformizez totul cu periuța din capătul opus și sprâncenele mele arată foarte frumos. Eu folosesc nuanța Brunette și îl poți găsi online aici.

8.Paradise Extatic de la L’Oreal este rimelul meu preferat. Este negru, arcuiește genele, le lungește și le colorează până în capăt. Dă volum și caracter genelor și îmi place foarte mult. Are rezistență mare deși nu este rezistent la apă. Îmi place foarte mult și îl recomand cu mare drag. Il găsești in magazinele Cora.

9.Lip stain-ul de la Melkior în nuanța Faithfully este perfect pentru anotimpul de toamnă. Îl port zilnic pe buze și îmi place extrem de mult. Nuanța este perfectă pentru zi de zi, este comod de purtat, nu usucă buzele, are rezistență bună și se aplică uniform pe buze. Îl găsești pe site-ul melkior aici.

Iar acum te las să vezi clipul cu toate detaliile despre produse și detalii despre concursul pe Youtube. Mai am încă alte 3 concursuri active cu ocazia aniversării blogului meu, iar toate detaliile le găsești în articolul dedicat aici.

 

Favoritele lunii Octombrie – video

Care este produsul tău preferat din Octombrie?

Articole complementare:

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?