Cumpărături recente elefant.ro

Cumpărături recente elefant.ro

comanda cumparaturi elefant pareri oferte

 

Comanda mea pe elefant.ro

În urma cursului de săptămâna trecută din cadrul Școlii de Beauty Vlogging, am hotărât să plasez o comandă pe elefant. Ana Sipciu de la Google Romania ne-a recomandat o carte și am vrut să o cumpăr, așa am ajuns la această comandă.

Deși am început cu o carte, am văzut că au promoții (unele produse sunt reduse la 50-80%) și am profitat ca să-mi cumpăr una alta. Hai să vezi mai jos ce am cumpărat și de ce.

comanda cumparaturi elefant pareri oferte

Două cărți recomandate

Cartea recomandată de Ana Sipciu este Curajul de a fi vulnerabil de Brene Brown. Cartea vorbește despre ce înseamnă cu adevărat vulnerabilitatea și cum să profiți sau să folosești acest aspect ca pe unul în favoarea ta. ”Vulnerabilitatea nu înseamnă doar să cunoști victoria sau înfrângerea, ci să înțelegi că ambele sunt necesare; înseamnă să te implici cu toată ființa ta în ceea ce faci.” Încă nu am apucat să citesc cartea, dar abia aștept și apoi am să revin cu păreri despre ea.

Curajul de a fi vulnerabil este o poveste realădespre curajul de A FI cu adevărat TU, despre importanța acceptării de sine într-o perioadă în crae perfecțiunea pare a ne defini fiecare gest, alegere sau mișcare din repertoriul comportamental. A-ți permite să fii vulnerabil, să îndrăznești să spui nu, după ce toată viața ai spus da, să crezi și săsimți că-ți ajungi ție însuți, într-o lume în care nimic nu e suficient de bun sau de interesant, să-ți iei inima în dinți și să vorbești despre părțile întunecate ale sufletului tău – toate acestea necesită o schimbare de perspectivă ți o nouă viziune la nivel personal și profesional.” (Cuvânt înainte scris de Gaspar Gyorgy – psiholog clinician și psihoterapeut relațional, și Otilia Mantelers – expertă în parenting. A costat 25 lei și o găsești aici.

Toți marketerii spun povești am ales-o pentru că am văzut-o lăudată undeva și pentru că este scrisă de Seth Godin. Este un autor renumit pentru cărțile sale cu tehnici și idei de dezvoltare pe internet. Cartea este despre ”talentul de a spune povești autentice într-o lume sceptică”. Sunt tare curioasă și de această carte pentru că am văzut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Forbes.com spune că ”Godin e cel mai bun exemplu pentru validitatea teoriilor sale: semizeu al internetului, autor de bestselluri, orator solicitat, întreprinzător de succes, expert în marketing și blogger de top. Este prețuit în special pentru felul în care analizează fenomenul internaut, iar eseurile și opiniile sale sunt citate pe scară largă, atât online, cât și offline.” A costat 19,50 lei și o găsești aici.

comanda cumparaturi elefant pareri oferte

Două cărți alese pe moment

Toți suntem ciudați de Seth Godin ne spune că ”Ideea este că trebuie să îți pese. Să îți pese de ceea ce faci. Să îți pese pentru cine faci.” Coperta cărții spune ”s-o recunoaștem. Toți suntem ciudați. Și atunci de ce companiile continua să încerce să realizeze produse pentru mase? De ce continuăm să ne comportăm de parcă masele chiar ar exista? Ciudatul este noul normal. Și doar companiile care înțeleg asta au șanse de supraviețuire.”

”Vrei să fii autentic? Vrei să dansezi după propria ta muzică? Te rog citește această carte, apoi mai citește-o o dată, e plină de idei inteligente pentru oameni inteligenți. E plină de ironie pentru oameni ironici.” Abia aștept să o citesc să văd ce idei ciudate găsesc aici. 🙂 A costat 20 lei și o găsești aici.

 

Oamenii fericiți citesc și beau cafea de Agnes Martin-Lugand am cumpărat-o ca să am transport gratuit și mi-a plăcut titlul și imaginea de pe copertă. Și mai este și lăudată. Se zice că ”a plecat din Paris să se uite pe sine. Dragostea pe care o va întâlni va schimba totul.” Se zice că este o carte care te marchează. Abia aștept să o citesc și pe aceasta. A costat 8,40 lei și o găsești aici.

comanda cumparaturi elefant pareri oferte

Un parfum

Și pentru că era la reducere surprinzător de mare pe elefant, adică la 79 lei, redus de la 202 lei și mi-o doream de mult să o cumpăr. Am cumpărat apa de toaletă Pleats Please la 30 ml cu 79 lei. O găsești aici, sau găsești toate variantele de 30, 50 și 100ml la cel puțin jumătate de preț reducere.

Apropo, acum este din nou la reducere 50% ambalajul de 100ml, doar în seara aceasta cred. Ofertele le găsești aici. pe elefant.

Abia aștept să citesc cărțile și să vă pot spune mai multe detalii despre ele. Sunt curioasă dacă ai citit careva dintre aceste cărți și ce părere aveți despre ele.

Te pup!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

4 Comments

 1. 12 octombrie 2017 / 12:03

  Parfumul il vreau si eu 🙂

 2. 9 octombrie 2017 / 12:33

  Desi am cateva (mai multe) carti care ma asteapta sa le citesc, cred ca nu mi-ar strica 2-3 carti in plus. Au titluri foarte interesante cartile si sincera sa fiu toate mi-au trazit interesul. Cat de curand voi da si eu o comanda 😀

 3. Elena
  6 octombrie 2017 / 06:46

  “Oamenii fericiti citesc si beau cafea” am citit-o, te captiveaza si te face sa simti tot ce simte si personajul principal, chiar sa versi si o lacrimă. E genul de carte pe care o vad ca fiind subiect de film. Mie mi-a placut mult si vreau sa citesc si continuarea, “Viata e usoara, nu-ti face griji”. Spor la citit!

  • 7 octombrie 2017 / 22:08

   M-ai făcut și mai curioasă 🙂 Eu care mă gândeam să o las ultima la citit, s-ar putea să încep cu ea. N-am citit de mult o carte așa cu suflet. Mulțumesc frumos pentru mesaj! Te pup!

Lasă un răspuns