Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml

Crema cu probiotice și vitamina C – Probiotic + C Renewal Andalou



M-am bucurat mult când au apărut produsele Andalou la noi în țară și mai ales că sunt aduse de Secom. Secom este un brand în care am încredere pentru că alege să comercializeze doar produse naturale de înaltă calitate. Partea de produse pentru frumusețe a fost de completată cu produsele Andalou pe lângă cele Life-flo. Produsele Andalou sunt cele pentru îngrijirea zilnică a tenului, corpului și părului. Sunt produse cu ingrediente de înaltă calitate și produse cu formule deosebite și interesante.

Primul produs Andalou pe care am vrut să-l încerc a fost crema cu probiotice. Atunci eram super curioasă de toate produsele cu vitamina C și cele cu probiotice (și încă sunt), așa că m-am bucurat mult când am putut folosi această cremă. Dar hai să-ți spun mai multe despre ea, ce conține, cum se folosește și ce rezultate am observat folosind-o.

Crema cu probiotice și vitamina C

Crema Probiotic + C renewal Cream de la Andalou este o cremă de zi hidratantă pentru luminozitatea tenului normal sau mixt, ce conține ca elemente speciale probioticele, celule stem din fructe, vitamina C și miere de Manuka. Face parte din gama Brightening, adică pentru iluminarea tenului, alături de alte produse complementare pentru îngrijirea tenului, din aceeși gamă.

crema cu probiotice vitamina c manuka celule stem andalou secom debora tentis pareri review

Părerea mea despre crema cu probiotice și vitamina C

Crema cu probiotice și vitamina C are o textură lejeră, de cremă-gel lejeră și aromată a citrice. Hidratează frumos și repede tenul. Se absoarbe ușor, nu lasă peliculă grasă. Trebuie evitat zona ochilor la aplicarea cremei pentru că poate să dea un ușor disconfort pentru ochi datorită extractelor de citrice.

Îmi face plăcere să folosesc această cremă, de obicei dimineața, dar au fost zile când am folosit-o și seara. Folosită regulat chiar iluminează frumos tenul și mi-a plăcut mult cum uniformizează nuanța tenului. Se simte cum regenerează pielea, este mai hidratată, se exfoliază ușor, este mai luminoasă. Este acea cremă care îți schimbă tenul pe toate părțile și după aproximativ o lună de folosire, pielea pare mai tânără și mai relaxată.

Îmi place mult la această cremă compoziția ei. Faptul că știu că fiecare ingredient pe care îl pun pe ten aduce un beneficiu pielii mele.

crema cu probiotice vitamina c manuka celule stem andalou secom debora tentis pareri review

Analiza ingredientelor de bază

Probioticele ajută la reglarea și menținerea unui echilibru normal al florei bacteriene la nivelul pielii. Astfel bacteriile bune pot lupta cu cele rele și atunci când punem mâna murdară pe ten nu facem așa repede o erupție bacteriană. Probioticele ajută imunitatea pielii prin crearea unui echilibru normal bacterian la nivelul superior al pielii.

Vitamina C este cel mai studiat antioxidant din toate timpurile. Prezența Vitaminiei C ajută la expulzarea sau respingerea toxinelor din piele. Ajută pielea să se protejeze de toxine și factorii externi. Alături de ceilalți antioxidanți din celelalte ingrediente, ajută la netezirea pielii și la iluminarea tenului.

Celulele stem din fructe ajută la reproducerea în adâncime a celulor din piele. Înmulțindu-se mai ușor și fiind stimulate din exterior, celulele epiteliale se vor reînnoi mai ușor și mai repede.

Mierea de Manuka are efect calmant pentru piele. Oferă hidratare și ajută la uniformizarea pielii. Are efect protector, calmant și relaxant pentru ten.

Ingredientele de bază plus celelalte din compoziție sunt extrase din fructe și plante organice, nemodificate genetic (non-GMO). Împreună ajută la relaxarea pielii, refacerea ei, oferă vitalitate și netezice, și o iluminare de aspect sănătos al tenului. Baza cremei-gel este una apoasă (apă), are pH optim, este hipoalergenică și nu conține alcool. Are miros ușor de citrice, iar persoanele alergice la citrice ar fi bine să consulte lista de ingrediente și să testeze crema înainte să o cumpere. Mirosul dispare imediat ce ai aplicat crema pe ten.

crema cu probiotice vitamina c manuka celule stem andalou secom debora tentis pareri review

Ingrediente – eticheta

eticheta compozitie ingrediente andalou brighteing probiotic vit c crema cu probiotice vitamina c secom

Concluzie

Îmi place mult această cremă pentru că este lejeră, hidratantă și oferă luminozitatea tenului. Este plină de ingrediente benefice pielii care susțin refacerea și întrețin procesele normale de apărare a pielii. O găsiți în magazinele Secom, pe site-ul secom.ro aici sau o poți cere la comandă în majoritatea farmaciilor. Ambalajul este din plastic durabil (gen plexi), ușor de mânuit și drăguț. Conține 50 g produs care ajunge minim 6 luni de folosire zilnică. Prețul ei standard pe site-ul secom este 95 lei, dar periodic găsiți promoții, iar în perioada 16-31 octombrie 2017 au transport gratuit.

Pentru cele care doriți să testați produsele gamei Brightening, găsiți aici un set cu 5 mini produse esențiale din această gamă la prețul de 79 lei.

Părerea mea despre alte produse Andalou o găsești aici.

crema cu probiotice vitamina c manuka celule stem andalou secom debora tentis pareri review

Ai folosit această cremă pentru iluminare de la Andalou?

Ce produse Andalou ai încercat?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?