C-THRU Glamorous – Make a statement și câștigă un voucher de 1000lei

C-THRU Glamorous – Make a statement și câștigă un voucher de 1000leiC-THRU Glamorous ne provoacă din nou! O nouă campanie C-THRU în care suntem provocate să facem o declatație prin care să ne prezentăm pline de farmec și putem câștiga un card cadou H&M în valoare de 1000lei și un set de produse C-THRU Glamorous. Hai să-ți spun mai multe detalii despre campanie și produse.

Așa cum bine știm, C-THRU este un brand dedicat femeilor de când ne știm. Sticluțele cu perluțe jucăușe, cu broderii, pene, mătase sau alte modele deosebite și arome una mai deosebită ca alta. Periodic lansează game noi cu arome și mirosuri noi prin care ne surprind de fiecare dată.

C-THRU Glamorous - Make a statement și câștigă un voucher de 1000lei

C-THRU Glamorous este primul pas pentru a ne ajuta să ne simțim pline de strălucire, inspirație și eleganță oricând. Este o gamă cu arome bogate ce compun glamorousul parfum floral-fructat, într-un amestec original. Arome strânse într-un ambalaj cu accente luminoase simbol pentru strălucirea plină de farmec a noului parfum.

C-THRU Glamorous are ca note de bază arome proaspete de lămâie, mere și iederă, care răspândesc o energie pură de la prima pulverizare. Notele de mijloc sunt formate din iasomie, lăcrămioare și liliac, note romantice care surprind farmecul feminin. Notele finale lemnoase de chihlimbar și cedru reprezintă semnătura parfumului C-THRU Glamorous, creat pentru femeia modernă și sofisticată.

Ideea de Glamour nu mai este definită de haine sclipitoare sau un stil de viață scump. Acum, Glamour poate avea orice culoare sau formă. Nu este vorba doar despre îmbrăcăminte, pantofi și accesorii, ci și despre a-ți exprima zilnic propria strălucire. Este o atitudine. Alege să fii starul vieții tale și adaugă fiecărei zile din viața ta Glamour. Exact despre asta este noul parfum C-THRU Glamorous.

cthru glamorous make a statement castiga voucher 1000lei h&m debora tentis

Campania Make a statement by C-THRU Glamorous

Așa cum ziceam mai sus, C-THRU Glamorous ne provoacă să facem o declarație plină de farmec –  asta e traducerea conceptului C-THRU Glamorous Make A Statement. Cum? Foarte simplu!

Trebuie doar să publicăm o imagine pe contul nostru de Instagram în care să prezentăm o ținută care ne definește stilul, folosind hashtagul #cthrumakestatementRO . Se pot încărca oricâte imagini doriți și toate pot fi participante dacă folosiți hashtagul campaniei. Campania se desfășoară în perioada 27.09.2017 – 08.11.2017, ora 23.59. Persoanele participante trebuie să fie femei cu vârsta peste 18 ani și să aibă contul de instagram public. Poza trebuie să fie cu voi, publicată pe profilul vostru de instagram cu hashtagul #cthrumakestatementRO .

Alegerea câștigătoarei se va face în maxim 5 zile lucrătoare de la data încheierii campaniei, datele câștigătoarei vor fi anunțate pe site-ul www.cthrumakeastatement.com în maxim 48 ore de la jurizare. Câștigătoarea va fi contactată pentru adresa de livrare și copia actului de identitate. Organizatorul campaniei este I.M.SMITE pentru Sarantis link aici.

Premiul este format dintr-un card cadou H&M în valoare de 1000lei și un set de produse C-THRU Glamorous. Nu trebuie să cumperi sau să folosești produse C-THRU în imaginea cu care participi la campanie, ci doar o poză prin care să arăți latura ta glamour.

cthru glamorous make a statement castiga voucher 1000lei h&m debora tentis

Eu voi participa cu siguranță, în special pentru faptul că iubesc parfumurile C-THRU, iubesc această aromă Glamorous pe care o port zilnic de cât le-am primit. Iar culoarea mov este culoarea mea preferată. Să-ți mai spus că jurizarea coincide cu ziua mea de naștere? Clar că trebuie să particip pentru că vreau o garderobă nouă pe sărbători 🙂

Produsele C-THRU Glamorous se găsesc în magazine sau online aici – link.

Te-ai înscris în campanie? Ai mirosit noile C-THRU Glamorous?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 12 octombrie 2017 / 11:42

    Nu m-am inscris dar vreau sa ma inscriu. Poate reusesc sa o inscriu si pe fiica mea.

Lasă un răspuns