Byzantium de la Tesori d’Oriente – gama cu trandafir negru

Byzantium de la Tesori d’Oriente – gama cu trandafir negruDeși s-a lansat de ceva timp, părerea mea este că gama aceasta Byzantium de la Tesori d’Oriente este perfectă acum pentru toamnă. Creatorii s-au inspirat din aromele orientale, specifice Bizanțului și au creat această nou gamă cu arome cremoase și sofisticate.
Gama cuprinde apă de toaletă 100ml, cremă de duș 250ml și cremă de baie 500ml. Eu am apa de toaletă și crema aromată de duș. Și chiar este o cremă de duș, are textură cremoasă, fină și este suficient doar o cantitate mică, exact cât e nevoie pentru un duș.

Aromele game Byzantium

Gama Byzantium are ca note de bază aromele de trandafir negru și labdanumul. Trandafirul negru este ingredientulvedetă al acestei game, are o aromă senzuală și este o rarirate specifică Estului Antic. Se găsește doar în zona Halfeti care este un sat tradițional din Turcia.
Trandafirul negru are nuațe roșiatice închise, are aromă senzuală, misterioasă parcă specifică zonei unei crește. Aroma trandafirului negru se combină perfect cu aroma labdanumului care este o rășină cu parfum puternic lemnos. Împreună fac un buchet exotic de miresme cremoase, delicate, sofisticate.
Parfumul gamei Byzatium este intens, unic și eclectic, în tendința tuturor produselor Tesori d’Oriente. Povestea aromelor începe cu câteva condimente pentru aromele de bază și anume scorțișoară, migdale și mimoze delicate. Dar povestea continuă cu notele de mijloc care sunt date de miere și trandafirul negru. Iar ca un final grandios al poveștii antice, povestea aromelor se termină cu note lemnoase de oud, vanilie, mosc alb și cacao.
Aromele sunt puternice și persistă câteva ore cu o intensitate mare. Pielea va mirosi condimentat și oriental mult timp după duș.
Crema de duș chiar are o textură de cremă. Așa cum ziceam mai sus, are o aromă cremoasă, sofisticată, că îți vine să o mănânci. Chiar dacă este o cremă de duș, aromele sunt puternice și aici și mirosul persistă mult timp după duș. Hidratează frumos pielea și p catifelează.
Apa de parfum are un miros mai vanilat decât crema de duș. Parfumul este intens, puternic condimentat și persistă ore bune până spre seară.
Ziceam că este o gamă parcă speficică toamnei pentru că se potrivește cu mirosul ploii și a frunzelor umede. Ambalajele produselor sunt create cu model bizantin cu mozaicuri colorate și în relief pentru a intensifica simțurile și văzul.
Pot fi găsite în supermarket sau online aici, la prețuri foarte accesibile 15-25lei.
Ce produse Tesori d’Oriente ai încercat până acum?
Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

2 Comments

  1. 13 octombrie 2017 / 15:37

    Și eu am avut gelul de duș și mi-a plăcut foarte mult. Miroase a ceva foarte scump și classy totodata 😀

  2. 12 octombrie 2017 / 11:15

    le-am vazut in magazinul dm si miros tare bine.

Lasă un răspuns