Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

elmiplant servetele demachiante micelare



elmiplant lucrează la noi tehnologii tot timpul și de curând au scos aceste servetele demachiante micelare care folosește o nouă tehnologie. Este primul brand românesc care folosește această tehnologie pentru servetele demachiante.

Aceste servetele demachiante micelare se pot folosi pentru față și ochi, conțin ulei de migdale și extract de aloe vera 100% naturale și ceramide. Sunt potrivite pentru toate tipurile de ten datorită conceptului de prietenie dintre știință și natură. Un concept specific brandului elmiplant care este folosit în formularea acestor servetele. Astfel adaosul de extracte 100% naturale în loțiunea micelară ce ascunde paticule extrem de fine de ulei în apă, îndepărtează rapid și eficient murdăria și machiajul.

Compoziția acestor servetele demachiante micelare

Uleiul de migdale și extractul de aloe vera sunt cunoscute pentru beneficiile de hidratare pentru piele. Extractul de aloe vera este foarte bogat în vitamine, minerale, săruri, aminoacizi și antioxidanți. Are efect de hidratare profundă în straturile pielii, calmând și reducând inflamația la nivelul pielii. Mai are efect dezinfectant, antibacterian și detoxifiant, acest extract fiind unul foarte important pentru tenul și pielea noastră.

Uleiul de migdale este un emolient naturale, hrănsște pielea și incetinește procesele de îmbătrânire ale pielii. Ceramidele din compoziția lor previn deshidratarea pielii prin corectarea și repararea stratului lipid protector al pielii.

Mai conțin panthenol, extract hidrolizat de caviar, derivat de Vitamina E, extract de algă marină brună, fitosfingozină (o componentă naturală a pielii), colesterol, amestec de acizi grași din cocos și altele. De menționat că are parfum, dar nu conține alcool.

Aceste componente prin acțiunea lor sinergică vor lăsa pielea fină, luminoasă, radiantă, previn deshiratarea, iar micelele din compoziție îndepărtează eficient murdăria și machiajul. Nu conțin parabeni, parafine sau coloranți și sunt testate dermatologic. Pachetul conține 25 bucăți, iar prețul este în jur la 11-20lei. Online pot fi găsite aici.

servetele demachiante micelare elmiplant pareri debora tentis

Părerea mea

Servetele demachiante micelare de la elmiplant sunt chiar eficiente pentru îndepărtarea machiajului și nu usucă pielea. Sunt umezite suficient ca să fie confortabile și să nu ”zgârie” pielea, mirosul este subtil, au mărime suficientă. Apreciez faptul că la Utilizare precizează faptul că trebuie curățate fața, gâtul și zona ochilor, ținând ochii închiși. N-am văzut la alte produse de pe piață și apreciez foarte mult. Zona gâtului sau a decolteului este foarte imporantă și trebuie curățată zilnic. De asemenea, ochii trebuie protejazi de orice produs care nu are specificație a fi utilizat ”în ochi”. Nu uitați să vă curățați tenul cu un gel de curățare și să vă lipeziți cu apă, acesta este sfatul meu ca și farmacist, valabil pentru orice demachiant.

Eu nu folosesc servețele demachiante în mod normal, dar am vrut să le încerc și pe acestea și sunt eficiente pentru demachiere. Eu prefer apa micelară, dar pentru cine folosește servețele demachiante, sunt un produs de luat în seamă și încercat.

Gama servețelelor demachiante elmiplant

Gama servețelelor demachiante cuprinde 3 variante, două specifice unui anume tip de ten și varianta aceasta nouă pentru toate tipurile de ten. Găsiți mai jos imaginile oficiale pentru toate variantele.

servetele demachiante elmiplant pareri debora tentis elmiplant servetele demachiante pareri servetele demachiante micelare elmiplant pareri debora tentis

Ai încercat servețele demachiante de la elmiplant?

Folosești de obicei șervețele demachiante?

 

Aștept să ne întâlnim și pe:

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?