Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

S-a descoperit din ce cauză apare autismul



Pe 14 septembrie 2017, un cuplu de cercetători au descoperit din ce cauză apare autismul la copii care se nasc. Și mai mult, au aflat în ce zonă a creierului se întâmplă schimbarea, astfel că vor putea da informația mai departe altor cercetători pentru a descoperi un tratament, informează Koreea Daily și Digi 24

Cuplul de cercetători sunt doi profesori universitari coreeni care studiază în Statele Unite. Profesorul universitar Huh Jun-ryeol de la Institutul de medicină Harvard și profesorul Gloria Choi de la MIT. Unul dintre ei studiază imunologia și celălalt neurobiologia, așa că împreună au putut face un studiu a cărui rezultat sper că v-a revoluționa medicina.

Ce spun studiile

Studiile au fost făcute pe șoareci de laborator și s-a observat că o anumită bacterie din tubul digestiv al viitoarei mămici șoarece a dus la un șoarece pui bolnav de autism. În schimb la mămica șoarece care a fost tratată cu antibiotice împotriva respectivei bacterii, a născut un pui de șoarece sănătos.

Toate detaliile sunt prezentate în Jurnalul Internațional de Știintă Nature. Această descoperire sperăm să aibă un impact pozitiv mare și repede ca să poată fii tratate cât mai multe graviduțe. Faptul că au aflat care bacterie cauzează această boală cruntă este o descoperire extraordinară. Mai mult, faptul că au aflat cu ce antibiotice au eliminat bacteria este foarte bine. Mai spun că au găsit partea exactă a creierului care este afectată, astfel că ceilalalți cercetători vor putea căuta tratamente pentru persoanele care deja suferă de autism.

Bineînțeles că acestea sunt rezultatele de laborator făcute pe șoareci de laboratori și până să ajungă la teste pe ființe umane mai trece ceva timp. Și evident că vor trece câțiva ani (sper că nu) până vor găsi exact analizele și tratamentul aprobat ca fiind potrivit pentru a fi administrat graviduțelor. Dar este un pas înainte, un pas pozitiv și o descoperire uimitoare.

Mai multe publicații online și offline au preluat informația și a făcut deja înconjorul lumii. Această descoperire fiind un prilej de bucurie pentru cercetători și lumea medicală.

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?