M-am înscris la Școala de Beauty Vlogging by L’Oreal Paris

M-am înscris la Școala de Beauty Vlogging by L’Oreal ParisDeși nu eram sigură dacă să mă înscriu s-au nu, am zis totuși să-mi încerc norocul. Așa că am participat și eu în competiția de înscriere la Scoala de Beauty Vlogging by L’Oreal Paris. Am fost acceptată și acum am nevoie de ajutorul vostru ca să pot merge mai departe.

Primul motiv pentru care m-am înscris și pentru care particip este să învăț lucruri noi, să cresc în calitatea conținutului pe Youtube și pe blog. Al doilea motiv este prezența Ioanei (Ioana114), pe care o urmăresc cu mare drag de când a apărut pe Youtube. Dacă ea participă, poate am cumva ocazia să ne întâlnim vreodată și în plus, sunt sigură că se vor discuta subiecte interesante în cadrul școlii de beauty.

Am nevoie de susținerea voastră și vă rămân datoare dacă mă ajutați. Vreau să merg mai departe, să mă perfectionez ca să vă pot ajuta pe voi. Cum mă poți ajuta? Simplu! Votează-mă aici sau folosind link-ul.

Oricare va fi răspunsul celor de la L’Oreal, eu voi continua să scriu și să filmez pe subiecte interesante și cerute de voi, iar pe 15 septembrie voi avea și un concurs pentru voi, aici pe blog. Abonează-te cu adresa de mail ca să primești toate informațiile la momentul publicării.

Acesta a fost clipul cu care m-am înscris:

Îți mulțumesc din suflet și îți rămân recunoscătoare! Te pup!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

4 Comments

  1. Daisy-Ramona
    22 septembrie 2017 / 11:02

    Mult succes!!!!!! VOTAT!!!!!

  2. Alexe Maria
    8 septembrie 2017 / 22:14

    Mult succes draga mea!

Lasă un răspuns