Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Cumpărături Vegis.ro



Pe Vegis găsim săptămânal oferte interesante. Este când au transport gratuit, este când au reduceri extra la anumite produse și tot timpul au produse în ofertă sau la promoție. Am mai scris eu aici despre cumpărăturile pe care le fac la ei pe site. Periodic fac cumpărături la ei și prefer să le cumpăr toate de la ei decât să umblu prin câteva magazine plafar fizice ca să-mi găsesc ce am nevoie.

De data aceasta am profitat de transport gratuit, pentru că nu aveam prea multe produse pe lista de cumpărături. Am ales să-mi cumpăr doar ce aveam nevoie și exact produsele care mi s-au terminat deja.

cumparaturi vegis solaris deboratentis.ro

Zahărul Muscovado este preferatul meu în materie de zahăr. În primul rând este o variantă mai sănătoasă pentru că este un zahăr brut nerafinat și apoi pentru că are o aromă mai deosebită față de cel clasic. Acesta chiar are aromă de caramel și dă un gust deosebit cafelei sau produselor în care îl folosesc. În cafea îl folosesc atunci când mi se termină siropul de agave.

cumparaturi vegis solaris deboratentis.ro

Pentru că îmi place să mă răsfăț când beau cafeaua, folosesc exclusiv pentru cafea acest sirop ecologic de agave. Este destul de concentrat și are calorii mai puține decât zahărul clasic. Are aromă ușor lemnoasă și face cafeaua un deliciu. Eu folosesc doar o linguriță de sirop la o cană de cafea, dar din când în când adaug câte două lingurițe.

cumparaturi vegis solaris deboratentis.ro

Musli Mix varianta fără zahăr este preferata mea, dar de data aceasta am pus comanda mai pe fugă și n-am observat greșeala. Dar când nu găsesc varianta fără zahăr, iau această variantă clasică pentru că oricum îmi place. Acest mix de musli este foarte hrănitor, dă energie cât o masă copioasă și este super sănătos.

cumparaturi vegis solaris deboratentis.ro

Ce îmi place la acest mix de musli este faptul că dă energie multă, are compoziție foarte bună chiar dacă conține zaharuri. Totuși varianta mea preferată este cea fără zahăr. După ce mănânc nu simt senzația aceea de somn și lene, pe care o simt după mesele nesănătoase.

cumparaturi vegis solaris deboratentis.ro

Iubesc cocosul și laptele de cocos, dar de data aceasta am ales să încerc o variantă nouă. Am ales această variantă pentru că este obținut prin presare. Are cel mai mare conținut de grăsime, este ecologic și conține doar nucă de cocos și apă.

cumparaturi vegis solaris deboratentis.ro

O comandă mică dar numai cu bunătăți. Totul a costat 62,50lei, transport gratuit și livrare în 48 ore. Așa cum ziceam mai sus, lunar comand de pe Vegis, ori produse alimentare, ori cosmetice. Aici știu că găsesc tot ce am nevoie din categoria produselor naturale, bio, ecologice sau chiar vegane.

Ce îți comanzi de pe Vegis?

Sunt curioasă ce produse deosebite ai descoperit?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?