Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Colecția mea de produse Melkior

Colecția mea de produse Melkior

Am plasat de curând o comandă pe site-ul Melkior pentru a-mi întregi colecția mea de produse Melkior. Iar acum vreau să o împărtășesc cu voi și să vă spun câtva păreri despre produsele pe care le iubesc. Am să vă spun câteva cuvinte și despre celelalte produse pe care le am în colecție.

Am început să cumpăr produse Melkior cu vreo doi ani în urmă când am cumpărat primele farduri de pleoape. Am fost foarte încântată de la prima comandă și de la primele produse încercate. Azi am o mini/mare colecție de produse Melkior. Poate zici că sunt puține produse, totuși eu zic că sunt destul de multe vând în vedere că nu sunt make-up artist sau specialist în machiaj.

Hai să-ți arăt ce produse Melkior am acum în colecție și mai jos am să-ți spun câteva păreri despre fiecare.




produse melkior pareri culori deboratentis.ro

Creionul de ochi în nuanța albastru marin frumos este încă nou și cred că îl voi da cititoarelor, într-un concurs viitor. Este un creion pigmentat, nu foarte rigid și se pot trasa linii exacte cu el. Are 1,14g, 24M de la deschidere, este forma clasică care se ascuțește și costă 19,90lei.

produse melkior pareri culori deboratentis.ro iluminator

Iluminatorul preferat

Iluminatorul Spring Shine este nuanța rozalie aș zice și este cea mai cumpărată nuanță. Acest iluminator este folosit de foarte mulți make-up artiști și iubitoare de produse de machiaj. Din acest motiv a lipsit de pe stoc o bună perioadă de timp. Acum că a revenit pe stoc, am și plasat comanda cum am primit notificarea.

Este o pudră compactă iluminatoare, foarte pigmentat și iluminarea se poate contrui cât vă doriți. Are rezistență bună iar iluminarea este una frumoasă fără a luci pielea a grăsime. Chiar iluminează și reflectă frumos lumina unde este plicat. Conține 11g, este valabil 6M de la deschidere și costă 59,90lei.

produse melkior pareri culori deboratentis.ro

Colecția de ruj lichid mat

Acum am toate variantele de rujuri lichide mate Melkior și găsiți un articol dedicat aici pentru că le-am făcut deja un review. Sunt rujuri lichide mate foarte pigmentate, se întind foarte ușor, au aplicator perfect. Se asează uniform și opac pe buze, nu usucă buzele, rezistă în jur de 5-8 ore. Rezistența diferă de la unul la celălalt și este în funcție de ce mânânci sau cât vorbești. Dar per total îmi plac foarte mult pentru că sunt opace și nu usucă buzele. Culorile sunt bestiale și sunt sigură că îți găsești culoarea preferată dintre cele 6 nuanțe.

Nuanțele preferate sunt Faithfully – un nude rozaliu perfect, Daring – un roz roșu rece superb și Joy – un roșu portocaliu luminos perfect pentru vară. Celelalte nuanțe, frumoase și ele dar puțin prea îndrăznețe pentru mine sunt cumva nunațele de bază, nuanțele intense pentru cele preferate de mine. Acestea sunt Happy – un vișiniu maroniu puternic, Ecstasy – un roz curat intens și Sexy – acel roșu intens elegant și sexy pe care orice femeie trebuie să-l aibe în colecția ei.




Dacă cele trei nuanțe preferate de mine se pot purta tot anul, cele intense sunt cumva specifice unei perioade din an. Toamna cel vișiniu, vara cel roz puternic iar pentru sărbătorile de iarnă cel roșu pur. Normal că cel roșu se poate purta tot timpul anului, dar asta e părerea mea, că în aceste anotimpuri le port mai des.

Nuanțele nu coincid exact cu cele de pe site, dar în artiolul dedicat aveți mai multe detalii sau vă puteți inspira după culoarea ambalajelor care arată culoarea produsului, ele fiind transparente în mod normal.

Ambalajele conțin 7ml produs, au 6M de la deschidere și costă 49,90lei. Se pot începărta ușor cu soluții micelare bifazice sau lapte demachiant.

produse melkior pareri culori deboratentis.ro

Mascara preferată

Rimelul Extra Volume de mai jos este preferatul meu în această perioadă. Colorează fiecare geană până în capăt, le arcuiește și le dă volum. Îmi place mult cum rezistă pentru că rezistă foarte bine și nu cad fărimituri de la el după ce se usucă. Se îndepărtează de totului doar cu apă micelară bifazică. Nu irită ochii, nu ustură, îmi place foarte mult. Are o culoare de un negru intens și îl folosesc zilnic de câteva luni (vreo 3luni) și nu s-a uscat. Conține 9,5ml, are 6M de la deschidere și costă 29,90lei.

produse melkior pareri culori deboratentis.ro




Colecția fardurilor de pleoape

Fardul de pleoape din stânga sus este nuanța Silver Metal, un gri metalic și este îm ambalajul lui original. Am primit această culoare și nu este una pe care o port, așa că o voi da unei cititoare într-un concurs viitor. Fardurile de pleoape îm ambalaje originale au 3,2g, 6M de la deschidere și costă 27lei.

produse melkior pareri culori deboratentis.ro

Celelalte farduri de pleoape pe care le dețin și le folosesc, le-am cumpărat sub formă de rezervă împreună cu paleta magnetică. Găsiți mai jos toate nuanțele cu swatch-uri și denumiri. 5 nuanțe sunt mate – Delicate Rose, Taupe, Chocolate, Coral Fusion și Ethereal, iar Brawn Sugar este forma clasică ușor sidefat.

Toate nuanțele sunt foarte pigmentate, sunt puțin prăfoase dar se pot întinde ușor și frumos. Știu că 3 dintre ele seamănă foarte mine între ele, ce să zic, îmi plac iar pe site aveau nuanțe puțin diferite. Oricum, toate aceste 6 nuanțe îmi plac și le folosesc, de obicei în combinație dar câteodată și doar câte una.

produse melkior pareri culori deboratentis.ro

produse melkior pareri culori deboratentis.ro 1




Aceasta este mica mea colecție de produse Melkior. Sper că ți-a plăcut prezentarea mea și aștept să-mi spui ce produse ai încercat dintre cele prezentate de mine. Chiar sunt curioasă să aflu dacă ai încercat rujurile lichide mate, fardurile de pleoape, rimelul sau iluminatorul.

produse melkior pareri culori deboratentis.ro

Până în 23.09.2017 poți beneficia de transport gratuit și 25% reducere la noile palete de farduri, folosind codul 4YOUREYES.

Te pup și îți doresc numai bine!

Cumpără produsele mele preferate

Wondercolour Cream Shadow Stick
Everyday Great Skin Liquid Foundation
Rimel Paradise Extatic
Paletă iluminatoare pentru ten L’Oreal
Paletă corectoate Maybelline MasterCamo
Paletă farduri obraz Pinks
Paletă farduri obraz Amber
Rimel Total Temptation
Ruj lichid LOreal 102  Darling Pink
Ruj lichid mat Facelook Jaded
Melkior Stay Matte Faithfully
Ruj lichid Maybelline SuperStay Matte 15 Lover
Ruj cremos Mauve Mania Maybelline
Ruj mat Plum Tuxedo LOreal
Missha BB Cream
Anticearcăn Maybelline
Brow Tattoo
Pudră Note Cosmetics
Fond de ten True Match




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?