2 pași spre un ten strălucitor

2 pași spre un ten strălucitorAm fost provocată la Școala de Beauty Vlogging by L’Oreal Paris să scriu un articol în care să-ți prezint unul sau mai multe produse, doar în imagini. Am să încerc să pun în practică ce ne-a învățat Vlad Eftenie și Robert Katai și voi prezenta două produse L’Oreal sub formă de infografic/colaj, iar mai jos imaginile individuale.

Tare aș vrea să știu dacă îți place prezentarea produselor sub această formă și ce nu-ti place, pentru că vreau să-mi imbunătățesc imaginile tot mai mult. Menționez că în acest articol nu intru în detalii despre compoziția produselor, pentru că încerc să respect tema probei. Hai că te las să vezi mai jos pașii spre un ten strălucitor.

infografic final scoala de beauty vlogging loreal proba photo deboratentis.ro 2

În acest infografic vreau să arăt:

 • că machiajul trebuie îndepărtat de pe ten
 • apa micelară bifazică îndepărtează orice machiaj
 • apa micelară trebuie agitată pentru că este bifazică
 • apa micelară bifazică este potrivită pentru zona ochilor
 • masca revitalizantă se aplică pe tenul curat și demachiat
 • se intinde ușor pe ten cu ajutorul unei pensule
 • dă senzație de plăcere și relaxare la folosire
 • are textură foarte fină și plăcută
 • este ambalată în borcan de sticlă elegant.

 

Iar acum imaginile individuale pentru a vedea și mai bine detaliile:

scoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.ro scoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.roscoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.roscoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.ro scoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.roscoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.roscoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.ro scoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.ro

Pentru realizarea acestui articol am făcut sute de poze și cele mai frumoase dintre ele le poți vedea pe contul meu de Instagram și pagina mea de Facebook, zilele viitoare.

Susține-mă la Școala de beauty Vlogging

M-am înscris la Școala de Beauty Vlogging by L’Oreal Paris, iar acest articol este scris pentru proba din prima săptămână. Din prima săptămână am învățat multe chestii interesante despre fotografie și Instagram. Am să-ți spun mai multe într-un articol separat. Între timp, am nevoie de susținerea ta și aștept să mă votezi folosind butonul de mai jos.

Îți mulțumesc pentru vot și pentru susținere!

”Ai grijă de tenul tău, ai doar unul!”

Follow:

Distribuie:

4 Comments

 1. 19 septembrie 2017 / 17:56

  Oh, dar sunt perfecte pozele si colajul mi pe pare foarte util si explicit. Chiar as vrea sa mai faci astfel de articole.
  Multa bafta la scoala. Te puuup si te-am votat cu mare drag.

 2. Alexe Maria
  19 septembrie 2017 / 14:12

  Foarte frumos colajul de poze!Chiar iti va fi utila acesta scoala pt ca inveti o groaza de chestii
  Pupici!

Lasă un răspuns