STR8 HERO lansare și păreri

STR8 HERO lansare și păreriCred că STR8 HERO este cea mai căutată gamă dintre toate gamele STR8. Chiar am avut căutări pe blog vis-a-vis de data lansării produselor și unde pot fi găsite. Așa m-am hotărât să scriu despre ele. Nu știu dacă doamnele au căutat sau au fost bărbați. Cum eu am cumpărat pentru soțul meu, pentru că îmi place mirosul, poate sunt doamne/domnișoare care vor să facă o bucurie iubiților/soților lor.

STR8 HERO lansare și păreri

Gama HERO este ceaa mai nouă gamă de produse lansată de STR8, cuprinde 8 produse și a fost creat pentru bărbatul curajos și hotărât care ințelege că eroul nu se naște peste noapte, ci devin așa pe parcusul vieții atunci când îți asumă anumite riscuri.

STR8 HERO îndeamnă bărbații să descopere eroul din ei, să fie mai curajoși, să-și asume riscuri și să realizeze lucruri și trăiri frumoase în viață. STR8 HERO este parfumul bărbatului erou în fiecare zi. A fost creat să dea încredere și să amintească bărbatului care îl folosește că poate fi erou în fiecare zi.

Această gamă are un parfum puternic masculin, cu arome piperate și lemnoase. Senzația de prospeține este dată de notele de bergamotă și grapefruit, combinate cu busuioc. Inima parfumului conține arome intense de boabe de cacao, violete și iris, iar notele lemnoase vin de la patchouli, lemn de guaiac și vetiver.

STR8 Hero este parfumul bărbatului care se bucură de viață, își depășește limitele și caută să își atingă potențialul la 100%. Atunci când se apreciază la adevărata sa valoare, fiecare bărbat devine propriul său erou.

str8 lansare pareri

Părerea mea

Această gamă are arome puternice bărbătești condimentate-lemnoase care scoate în valoare bărbatul care le poartă. Deodorantul spray este puternic parfumat și pe langă faptul că protejează bine împotriva transpirației, împiedică mirosurile neplăcute pentru că aroma lui persistă câteva ore bune.

Soțul meu îl folosește cu drag, îi place și o sa îl vedeți folosindu-l multe zile de-acum încolo.

Gama STR8 HERO conţine:

Eau de Toilette, 50ml – 34 lei

Eau de Toilette, 100ml – 45 lei

Loţiune After Shave, 50ml – 18 lei

Loţiune After Shave, 100ml – 25 lei

Deodorant Body Spray, 150ml – 14 lei

Deo Natural Spray, 85ml – 22 lei

Gel de duş, 250ml – 10 lei

Gel de duş, 400ml – 13 lei

Online gama STR8 HERO am găsit-o la prețuri bune aici-link și toate produsele STR8 aici-link. Vă invit să mirosiți această nouă gamă și aștept să-mi spuneți părerile voastre.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. 27 ianuarie 2018 / 09:38

    si sotul meu foloseste tot str8.

  2. 31 octombrie 2017 / 20:41

    O sa-i cumpar iubitului meu sa vedem.