Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Produse Note Cosmetics păreri



Note Cosmetics descriere brand

Câteva produse Note Cosmetics au ajuns și la mine chiar dacă ele sunt de ceva timp la noi în țară. Note Cosmetics este o parte a grupului german Altona Cosmetics. Deși au mai multe puncte de fabricație, produsele Note Cosmetics sunt fabricate în Turcia. Sunt distribuite în peste 50 țări din lumea întreagă iar la noi au ajuns abia de vreun an. Produsele Note Cosmetics sunt produse de machiaj inovative create la standarde înalte având, totuși, prețuri accesibile. La ora actuală sunt mulți make-up artiști în lume care folosesc aceste produse, conform site-ului oficial notecosmetics.com. La noi în țară le găsiți pe site-ul elefant.ro iar detalii găsiți pe facebook.




Portofoliul de produse Note Cosmetics este unul bogat și cuprinde destul de multe produse, mai exact două game, una profesională și una obișnuită. În fiecare tip de gamă găsim toate produsele pentru realizarea unui machiaj profesionist. De la fond de ten, anticearcăn, până la diverse farduri de ochi, pudră pentru față, pudră bronzantă și altele. Produsele nu conțin parabeni, în schimb conțin ingrediente naturale, ingrediente de calitate și nu sunt testate pe animale.

Produse Note Cosmetics pareri debora tentis

Note Cosmetics produsele mele

  1. Fond de ten Detox&Protect SPF 15, nuanța 02 Natural Beige. Este un fond de ten care poate fi folosit pe toate tipurile de ten, este lejer aproape fluid. Ambalajul este dintr-un plastic rigid și are pompiță. Conține ulei de migdale dulci, extract de drojdie și Vitamina E. Nu are alcool dar are un parfum discret a săpun de casă, deși pe etichetă nu e precizat parfumul. Are 35ml și are 12M de la deschidere.
  2. Corector anticearcăn, nuanța 02 Beige. Este un corector fluid pigmentat, cu acoperire mare pentru un produs fluid. Se întinde uniform și face priză bună cu pielea. Conține ulei de argan și proteine din soia. Nu conține parabeni sau parfum. Ambalajul este din plastic durabil gen plexi, are 2,3ml și 12M de la deschidere.


  3. Pudră compactă iluminatoare, nuanța 02 Natural Beige. Este o pudră compactă foarte fină dar se desprinde destul de ușor. Are o oglindă și un burețel cuprinse în același ambalaj. Pudra conține Ulei de argan și poate fi folosită pe toate tipurile de ten. Se adaptează la nuanța tenului, nu usucă tenul și are acoperire mică spre medie. Nu conține parabeni și este testată dermatologic. Conține 10g și are 24M de la deschidere.
  4. Pudră bronzantă, nuanța 20. Se recomandă pentru definire perfectă, oferă efect discret de bronz și un aspect luminos și sănătos, conform etichetei. Este puternic pigmentat, la fel ca toate produsele Note Cosmetics, dar mai ales la pudra bronzantă trebuie să fim foarte ușoare la mână. Conține Vitamina E, are 20g și 24M de la deschidere.
  5. Paletă fard de pleoape cu 5 culori, varianta 105 tonuri gri. Este o paletă profesională cu 5 nuanțe foarte pigmentate și generoase (2g o doză), foarte frumos lucrate. Produsul nu conține parfum (pentru ochii sensibili) și conține Vitamina E ceea ce face ca textura acestor farduri să nu fie prăfoasă deloc. Nu este o textură cremoasă, ci sunt farduri presate pigmentate neprăfoase.


  6. Luciu de buze mat Mattemoist Lipgloss, nuanța 408 Femme Fatale – un roșu închis și intens. Este foarte pigmentat, este fluid dar nu curge, se aplică frumos și se poate uniformiza din 1-2 aplicări. Se usucă repede, rezistă binișor câteva ore, depinde ce mâncați (dar mai bine decât cele Sephora). Are ambalaj durabil din plastic rigid transparent, gen plexi. Conține 6ml produs și are 18M de la deschidere.
  7. Creion de ochi dermatograf rezistent la apă și cu rezistență crescută, nuanța 03 GREEN (verde). Are două capete, unul unde găsim creionul propriu zis și în celălalt capăt găsim un burețel pentru a întinde produsul, dacă dorim. Nu l-am încercat pentru că nu este nuanța mea și nu cred căîl voi folosi, dar pare pigmentat.

Produse Note Cosmetics pareri debora tentis

Produse Note Cosmetics pareri debora tentis

Note Cosmetics pareri prima impresie

Produsele Note Cosmetics mi-au dat o impresie bună la prima încercare. Îmi plac mult ambalajele durabile, curate, frumoase. Îmi place faptul că toate culorile sunt foarte pigmentate, pudrele au oglindă în ambalaj. Se vede că au fost atenți la detalii de la aplicatorul luciului de buze sau a corectorului lapompița fondului de ten. Toate produsele vin în ambalaje sigilate, etichetate frumos cu traducere în limba română (datele importante).

Fondul de ten, corectorul și pudra se potrivesc în perioada deschisă a tenului, așa că le voi folosi mai spre iarnă, în timp ce pudra bronzată am început săo folosesc deja. Este suuuper pigmentată, are nuanță caldă de bronz auriu. Fardurile de pleoape sunt și ele foarte pigmentate și le-am încercat doar pe mână datorită nuanțelor. Dar am o idee cum să le încerc și voi reveni cu păreri zilele viitoare.




Produsele au acoperire bună, mare și uniformă, și la pudre și la produsele lichide. Chiar m-a uimit. Este puțin ciudat mirosul fondului de ten dar se dispersează după câteva minute de la aplicare. Nuanța mea de Natural Beige a fondului de ten și a pudrei au subton cald, gălbui, în timp ce corectorul nuanța Beige are subton recedar tot gălbui și este mai deschis cu un ton față de nuanțele Natural Beige, chiar dacă la cifre toate sunt 02. Un aspect interesant pentru când vrei să-ți alegi nuanțele potrivite.

Produse Note Cosmetics pareri debora tentis

Ca și concluzie Note Cosmetics are produse foarte pigmentate la prețuri normale, accesibile, calitative și voi reveni cu păreri detaliate mai încolo după ce le mai folosesc puține. Produsele lichide au texturi fuide, ușor de întins dar la final lasă un aspect satinat, pudrat.

Produsele pot fi găsite pe elefant.ro fiind unicul distribuitor pentru România. Mulțumesc Note Cosmetics și Ana Maria Tatucu pentru oportunitatea de teste aceste produse.

Ai încercat produsele Note Cosmetics?

Ce părere ai despre ele?




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?