Grapefruit și argint coloidal pentru afecțiuni gingivale și alte utilizări

Grapefruit și argint coloidal pentru afecțiuni gingivale și alte utilizăriSpray-ul cu extract de grapefruit și argint coloidal este un produs cu utilizări multiple și cu o combinație de ingrediente pe care nu am văzut-o în alte produse. În compoziția acestui produs găsim extract hidroglicerinic de grapefruit, argint coloidal, un amestec de uleiuri esențiale, Tea Tree și oregano.

Argintul coloidal este bine cunoscut din antichitate pentru faptul că are un efect germicid rapid, astfel dispersia coloidală poate distruge peste 650 de tipuri de germeni- bacterii, viruși și ciuperci. In antichitate se folosea pentru a menține nealterate apa și diverse alimente, ca mai târziu să fie folosit pentru dezinfectarea rănilor când s-a observat că ajută la o vindecare mai rapidă a plăgilor.

Grapefruit și argint coloidal pentru afecțiuni gingivale și alte utilizări

In zilele noastre, vasele de argint și respectiv, soluțiile cu argint coloidal se folosesc în diferite scopuri, de la dezinfectarea plăgilor și a ulcerațiilor până la apa sfințită din biserici.

Părerea mea

Pe bunicul meu l-am ajutat cu argint coloidal pentru a-i închide o plagă adâncă până la os, la un picior cu varice inflamate și purulente. A folosit argintul coloidal ca și dezinfectant extern pe rană, dimineața și seara, iar intern câte 1-3 linguri pe zi băute pe stomacul gol. Am ajuns la varianta aceasta de a folosi argintul coloidal după ce am încercat zeci de tratamente scumpe și ineficiente pentru rana lui adâncă.

Cu răbdare și perseverență, folosind argintul colidal în mod regulat, a scăpat de bacteriile care îi mânca carnea de pe picior și încet-încet carnea și țesuturile s-au refăcut ca la un bebeluș. Inclusiv circulația sanvingă la acel picior și-a revenit complet iar pielea a acoperit totul frumos. Trebuie să menționez că pentru rana bunicului am folosit doar soluția simplă de argint coloidal.

Grapefruit și argint coloidal pentru afecțiuni gingivale și alte utilizări

Extractul de grapefruit este un antiseptic natural care se poate folosi atât intern cât și extern pe piele pentru infecțiile bacteriene, virale și fungice. In antichitate era folosit pentru tratarea diabetului zaharat și pentru întărirea sistemului imunitar. Mai târziu s-a descoperit că extractul din semințele de grapefruit are acțiune puternică pentru eliminarea bacteriilor, virusurilor și a fungilor când este aplicat local, dar și consumat ca și tratament intern.

Detalii despre produs

Combinația aleasă de Dacia Plant pentru acest spray cu grapefruit și argint coloidal, îl face util de folosit atât în afecțiunile bucale – infecții bacteriene, parodontoză, erupții virale, halenă (respirație urât mirositoare), la fumători sau alte afecțiuni orale, cât și pentru dezinfectarea rănilor ușoare de pe piele. Poate fi folosit chiar și de uz intern pentru dezinfectarea cailor respiratorii superioare.

Această compoziție specială poate fi folosită cu ușurință de către persoanele care suferă de picioare urât mirositoare. Chiar și pentru persoanele cu transpirație urât mirositoare. Poate fi folosit în pliurile straturilor de grăsime la persoanele supraponderale. Astfel evităm așa zisa ”opăreală” sau a apariția mirosului urât. O recomandare personală ar fi să utilizăm această combinație de grapefruit, argint coloidal și tea tree pentru acneea bacteriană. Dar recomand să fie aplicat punctual doar unde este erupția ca să evităm zona ochilor. Produsul nu are voie să ajungă în ochi, în caz de accident se va spăla cu apă rece.

Poate fi folosit de posesorii de animăluțe de companie pentru a dezinfecta și cicatriza zgârieturile făcute de pisică sau cățel. Aveți grijă că ustură puțin dacă este o zgârietură mai adâncă.

Grapefruit și argint coloidal pentru afecțiuni gingivale și alte utilizări

Uleiul de Ravensara este cel care dă puțină aromă acestui produs, dar are și efect benefic. Mai exact, uleiul de Ravensară este antiviral, antiinfecțios, fluidifică secrețiile (bucale), detensionant și fortifiant.

Faptul că este o soluție cu ingrediente naturale și nu conține alcool, poate fi administrată inclusiv copiilor de la 3 ani in sus.

Compoziția produsului:

-extract hidroglicerinic de grapefruit;

-argint coloidal 250 ppm;

-amestec de uleiuri esențiale (ravensara);

-Tea Tree;

-oregano.

Mod de administrare:

Copii intre 3-7 ani: 1-2 pufuri de 3 ori pe zi;

Copii intre 7-15 ani: 2-3 pufuri de 3 ori pe zi;

Adulți și tineri peste 15 ani: 3-4 pufuri de 3 ori pe zi.

Poate fi administrat și persoanelor alergice la propolis.

Flaconul este din sticlă, are pompiță pentru folosire mai ușoară, conține 20ml produs și se găsește pe vegis.ro aici.

Eu am folosit această soluție de grapefruit cu argint coloidal pentru igiena bucală. Am observat că iritația din gât a dispărut iar respirația este mai proaspătă, chiar și dimineața după cafea. Prin asta pot să-mi dau seama că bacteriile rele au dispărut.

Recomand cu încredere și chiar vă rog să-mi spuneți ce rezultate ați avut după ce ați folosit acest produs.

Alte articole utile pentru sănătate găsești aici.

Aștept să ne întâlnim și pe:

Youtube Instagram Facebook PinterestTwitter BloglovinSnapchat

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. 27 ianuarie 2018 / 09:39

    Interesant solutia cu argint, l-as incerca si eu, poate la urmatoarea comanda pe vegis il cumpar.

  2. 31 octombrie 2017 / 20:42

    Foarte interesant, cred ca bunicii mele i-ar face placere