Noile măști Pure Clay de la L’Oreal | prima impresie

Noile măști Pure Clay de la L’Oreal | prima impresieAzi vreau să vă spun cum au ajuns măștile Pure Clay în colecția mea de produse și cum le-am integrat în rutina mea de îngrijire, iar la final vă spun și o primă impresie despre ele.

Pentru prima dată le-am văzut la fetele din afara țării și la scurt timp am văzut că au apărut pe site-ul aoro la secțiunea produse noi. Nu am cumpărat atunci, nici nu știu din ce motiv, pentru că oricum eram curioasă, ci mi-am cumpărat prima mască, cea gri cu cărbune abia după ce am văzut testul făcut de Georgiana la ea pe Youtube pentru cea verde, cred.

Așa cum vă ziceam, mi-am cumpărat doar cea gri cu 3 argile și cărbune și imediat am pus-o la treabă împreună cu voi într-un clip la mine pe canal, clip pe care îl găsiți mai jos.

Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Îmi planificasem să-mi cumpăr și celelalte două măști dar între timp am intrat în perioada de ”nu cumpăr nici un produs nou” și am intrat în pauza de cumpărături.

Cei de la L’Oreal au fost foarte drăguți și mi-au trimis un set cu toate cele trei măști cu argilă împreună cu un test pentru ten și o pensulă pentru aplicarea măștilor. Setul și prezentarea video o găsiți aici.

Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Prima impresie despre măștile Pure Clay

Ca primă impresie vizuală, îmi plac foarte mult cum arată produsele în borcănele de sticlă cu capac alb din plastic dur. Textura măștilor este una cremoasă plăcută și foarte fină. Doar varianta exfoliantă Exfo Mask are câteva particule grunjoase dar blânde cu pielea.

Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Măștile Pure Clay au ca și compoziție de bază un mix de 3 argile pure alese cu grijă pentru beneficiile aduse oricărui tip de ten. Cele 3 argile pure sunt Caolinul care absoarbe impuritățile, toxinele și sebumul; Montmorilonitul care la oxigenarea pielii și reducere imperfecțiunile; și Ghassoulul care îmbunătățește aspectul și textura pielii.

Detox Mask (masca gri) conține 3 argile pure + cărbune și este recomandată tenului normal sau gras pentru că oferă curățare și luminozitatea tenului sau zonei unde este folosită. Rezultatul este o piele iluminată.

Purify Mask (masca verde) conține 3 argile pure + eucalipt și este recomandată tenului gras cu pori dilatați, incărcați pentru că această mască purifică în profunzime pielea și matifiază tenul gras. Rezultatul este o piele matifiată.

Exfo Mask (masca portocalie) conține 3 argile pure + algă roșie și este recomandată tenului tern, lipsit de strălucire pentru că exfoliează pielea moartă, unformizează textura și nuanța tenului și deblochează porii pentru a stimula circulația la nivelurile superioare ale pielii. Rezultatul este o piele catifelată.

Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Demonstrație video

Așa cum veți vedea în clipul de mai jos pentru masca gri, rezultatele se văd de la prima utilizare și la fel am observat rezultate de la prima utilizare și pentru celelalte două măști. Îmi place mult că nu usucă tenul, nu deshidratează pielea și după prima folosire tenul este deja mai fin, mai luminos și nu se îngrașă la fel de repede.

Masca gri și cea verde le-am aplicat pe tenul curat și uscat, le-am lăsat pe ten până s-au uscat și apoi le-am îndepărtat cu un burețel pentru ten umezit în apă călduță. Masca exfoliantă am aplicat-o pe tenul umed, am masat-o puțin și ușor după care am las-o până aproape s-a uscat pe ten, când am umezit-o din nou și prin mișcări circuclare am îndepărtat-o de pe ten, tot cu un burețel pentru față.

Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Îmi plac foarte mult și le recomand fiecărei persoane care vrea să-și îngrijească tenul așa cum trebuie. Iar ca și concluzie am să vă spun că preferata mea în acest moment este masca gri pentru că detoxifică tenul și îl lasă vizibil mai luminos și mai frumos de la prima utilizare.

Ele pot fi găsite în magazinele dm și mai nou pe aoro aici sau pe emag aici la prețuri foarte accesibile.

Nu uitați să vă abonați ca să primiți notificarea când public un clip nou.

Ați încercat careva dintre aceste măști?

Pe care vrei să o încerci prima?

Aștept să ne întâlnim și pe:

Youtube Instagram Facebook PinterestTwitter BloglovinSnapchat

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

2 Comments

  1. 13 ianuarie 2018 / 14:41

    Am cumparat masca neagra si o folosesc de cand am vazut-o la tine. imi place foarte mult!

  2. 31 octombrie 2017 / 20:46

    Am cumparat masca rosie si neagra dupa ce am vazut la tine si imi place mult. Totdeauna faci recomandari frumoase. Multumim.

Lasă un răspuns