Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Noile măști Pure Clay de la L’Oreal | prima impresie



Azi vreau să vă spun cum au ajuns măștile Pure Clay în colecția mea de produse și cum le-am integrat în rutina mea de îngrijire, iar la final vă spun și o primă impresie despre ele.

Pentru prima dată le-am văzut la fetele din afara țării și la scurt timp am văzut că au apărut pe site-ul aoro la secțiunea produse noi. Nu am cumpărat atunci, nici nu știu din ce motiv, pentru că oricum eram curioasă, ci mi-am cumpărat prima mască, cea gri cu cărbune abia după ce am văzut testul făcut de Georgiana la ea pe Youtube pentru cea verde, cred.

Așa cum vă ziceam, mi-am cumpărat doar cea gri cu 3 argile și cărbune și imediat am pus-o la treabă împreună cu voi într-un clip la mine pe canal, clip pe care îl găsiți mai jos.




Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Îmi planificasem să-mi cumpăr și celelalte două măști dar între timp am intrat în perioada de ”nu cumpăr nici un produs nou” și am intrat în pauza de cumpărături.

Cei de la L’Oreal au fost foarte drăguți și mi-au trimis un set cu toate cele trei măști cu argilă împreună cu un test pentru ten și o pensulă pentru aplicarea măștilor. Setul și prezentarea video o găsiți aici.

Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie




Prima impresie despre măștile Pure Clay

Ca primă impresie vizuală, îmi plac foarte mult cum arată produsele în borcănele de sticlă cu capac alb din plastic dur. Textura măștilor este una cremoasă plăcută și foarte fină. Doar varianta exfoliantă Exfo Mask are câteva particule grunjoase dar blânde cu pielea.

Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Măștile Pure Clay au ca și compoziție de bază un mix de 3 argile pure alese cu grijă pentru beneficiile aduse oricărui tip de ten. Cele 3 argile pure sunt Caolinul care absoarbe impuritățile, toxinele și sebumul; Montmorilonitul care la oxigenarea pielii și reducere imperfecțiunile; și Ghassoulul care îmbunătățește aspectul și textura pielii.

Detox Mask (masca gri) conține 3 argile pure + cărbune și este recomandată tenului normal sau gras pentru că oferă curățare și luminozitatea tenului sau zonei unde este folosită. Rezultatul este o piele iluminată.

Purify Mask (masca verde) conține 3 argile pure + eucalipt și este recomandată tenului gras cu pori dilatați, incărcați pentru că această mască purifică în profunzime pielea și matifiază tenul gras. Rezultatul este o piele matifiată.

Exfo Mask (masca portocalie) conține 3 argile pure + algă roșie și este recomandată tenului tern, lipsit de strălucire pentru că exfoliează pielea moartă, unformizează textura și nuanța tenului și deblochează porii pentru a stimula circulația la nivelurile superioare ale pielii. Rezultatul este o piele catifelată.




Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Demonstrație video

Așa cum veți vedea în clipul de mai jos pentru masca gri, rezultatele se văd de la prima utilizare și la fel am observat rezultate de la prima utilizare și pentru celelalte două măști. Îmi place mult că nu usucă tenul, nu deshidratează pielea și după prima folosire tenul este deja mai fin, mai luminos și nu se îngrașă la fel de repede.

Masca gri și cea verde le-am aplicat pe tenul curat și uscat, le-am lăsat pe ten până s-au uscat și apoi le-am îndepărtat cu un burețel pentru ten umezit în apă călduță. Masca exfoliantă am aplicat-o pe tenul umed, am masat-o puțin și ușor după care am las-o până aproape s-a uscat pe ten, când am umezit-o din nou și prin mișcări circuclare am îndepărtat-o de pe ten, tot cu un burețel pentru față.




Noile măști Pure Clay de la L'Oreal | prima impresie

Îmi plac foarte mult și le recomand fiecărei persoane care vrea să-și îngrijească tenul așa cum trebuie. Iar ca și concluzie am să vă spun că preferata mea în acest moment este masca gri pentru că detoxifică tenul și îl lasă vizibil mai luminos și mai frumos de la prima utilizare.

Ele pot fi găsite în magazinele dm și mai nou pe aoro aici sau pe emag aici la prețuri foarte accesibile.

Nu uitați să vă abonați ca să primiți notificarea când public un clip nou.

Ați încercat careva dintre aceste măști?

Pe care vrei să o încerci prima?

cumpără măștile l'oreal

Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Rimel Paradise Extatic
Paletă iluminatoare pentru ten L’Oreal
Paletă farduri obraz Pinks
Paletă farduri obraz Amber
Ruj lichid LOreal 102  Darling Pink
Ruj mat Plum Tuxedo LOreal
Masca anti-imperfectiuni Pure Clay
Gel de curățare matifiant L’Oreal
Loțiune micelară bifazică LOreal
Masca purifiantă Pure Clay
Mască exfoliantă Pure Clay
Mască iluminare Pure Clay




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?