Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Tesori d’Oriente Japanese Rituals | părerea mea



Gama aceasta nouă de la Tesori dOriente s-a lansat de ceva timp deja dar nu am apucat să scriu despre ea până acum, deși îmi pregătisem imagini și idei.

Această nouă gamă de produse cu numele Japanese Rituals a fost creată ca dedicație nouă, persoanelor cu multă muncă și mult stres pentru a ne ajuta să ne inspirăm din ritualurile de relaxare din cultura japoneză care pun mare preț pe sănătatea minții și îngrijirea zilnică a minții și a corpului.

Cu acest scop în gând, cei de la Tesori dOriente vor să ne ajute să ne relaxăm cel puțin câteva minute în fiecare zi și astfel au ales ingrediente speciale din cultura japoneză, mai exact bujorul și uleiul Tsubaki care este obținut din semințele de camelie, care pe lângă proprietățile antioxidante și emoliente, aceste ingrediente sunt considerate aducătoare de noroc.

Tesori d'Oriente Japanese Rituals | părerea mea

Parfumul gamei este intens, aroma combinând note fresh, florale și delicate. Notele de vârf sunt un amestec energizant de citrice, grapefruit și bergamotă care fac intrarea în scenă pentru notele florale de mijloc, compuse din frezii, iasomie, lăcrămioare, trandafir și măsline dulci. La final, notele de patchouli, cedru și mosc sunt aromele lemnoase care persistă, pentru o stare de răsfăț îndelungată.

Gama Tesori d’Oriente Japanese Rituals ajută la calmarea, răsfățarea și încântarea tuturor simțurilor prin aroma exotică a parfumului și textura intens hidratantă a cremelor de baie și de duș.

Gama conţine:

Apă de toaletă 100 ml, 26.04 lei

Cremă de duş 250 ml, 11.53 lei

Cremă de baie 500 ml, 18.60 lei

Tesori d'Oriente Japanese Rituals | părerea mea

Îmi place foarte mult această gamă de produse și cred că v-ați dat seama din feed-ul meu de pe instagram pentru că le tot folosesc zilnic și v-am spus acolo de mai multe ori cât de mult îmi place aroma acestei game.

Gelul de duș este unul super cremos și lejer, hidratează foarte frumos pielea și după duș pielea nu este uscată ci rămâne hidratată și plăcut parfumată.

Despre apa de toaletă pot să vă spun că mirosul ei persistă foarte bine, miroase intens și aroma nu se schimbă peste zi. Când îl folosesc îmi dă o stare de bine și de încredere în forțele proprii, îmi încarcă bateriile și aleg să o folosesc zilnic.

Tesori d'Oriente Japanese Rituals | părerea mea

Pomișorul din imaginile de mai sus se numește Sakura și este un pomișor care înflorește la adăugarea apei speciale iar inflorescența lui rezistă peste o lună de zile. În imaginea de mai sus este în primele ore de înflorire, iar mai sus dacă vă uitați este în plină floare.

Pe instagram găsiți și alte imagini cu pomișorul Sakura, un cadou foarte inedit, special și interesant pe care îl admir zilnic, așa cum vă ziceam, mai bine de o lună de zile.

Produsele pot fi găsite online aici.

Sunt curioasă dacă ați mirosit sau dacă folosiți produsele acestei game și ce părere aveți de aroma aleasă pentru această gamă. Aștept să-mi spuneți părerile voastre în căsuța cu comentarii.

Ați mirosit această gamă?

Ce părere aveți de pomișor, dar de miroul acestor produse?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?