Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Produse noi iulie 2017 lansări și cumpărături | video



Am revenit și pe Youtube cu un nou clip plin de produse noi, recent lansate, primite sau cumpărate. Sunt foarte încântată să vă arăt aceste noi produse și apoi sunt tare curioasăsă pot să le încerc și să vă spun părerea mea despre ele.

Elmiplant Care Lab

Elmiplant a scos pe piață mai multe produse noi, printre care și o gamă mare de produse care se găsesc exclusiv în farmacii, gama elmiplant Care Lab, unde putem găsi trei subgame și anume elmiplant Care Lab Sun – produsele pentru protecție solară, elmiplant Care Lab Sensitive – produsele destinate îngrijirii tenului sensibil, și elmiplant Care Lab Mama care cuprinde produse pentru îngrijirea femeilor gravide și a mămicilor care tocmai au născut dar se pot folosi de către toate femeile, în mare parte sunt produse pentru îngrijirea corpului.

Tot printre noutăți găsim o apă termală naturală, produse pentru îngrijirea picioarelor și a câlcâielor, produse depilatoare – o gamă întreagă, dischete și servețele demachiante, ape micelare noi și produse pentru celulită și vergeturi.

Măștile Pure Clay

V-am spus eu într-un articol anterior și într-un clip anterior că cei de la LOreal au scos pe piață trei măști pentru ten cu argile. Acum am primit toate cele trei variante pe care oricum vroiam să le cumpăr pentru că sunt foarte bune aceste măști și le recomand cu mare drag.

Kit-ul Marie Claire

Deși am zis că nu fac cumpărături în iunie și iulie, nu m-am putut abține ca să nu-mi cumpăr câteva produse pe care le doream de mult și altele care m-au făcut tare curioasă. În categoria cumpărături găsiți la mine BeautyKit-ul Marie Claire, un gel de duș Balea cu miros extra-mega-minunat de pepene verde și o ojă Rimmel London 013 bare Hug.

Deși am pus eu câteva poze aici, mai multe detalii, păreri și mai multe produse găsiți în clipul de mai jos unde povestim prietenește despre noile produse care au ajuns în colecția mea, în ultima perioadă și câteva aspecte din viața persoanlă.

Vă invit să vă abonați, dacă nu sunteți abonate și aștept să-mi spuneți părerile voastre în căsuța de comentarii mai jos.

Produsele menționate în clip:

BeautyKit Marie Claire – https://beautykit.marieclaire.ro/
Măștile LOreal Pure Clay – http://bit.ly/2u3y9lS
Câteva dintre produsele Elmiplant – http://bit.ly/2u3y1mF
Maybelline rimel Big Shot – http://bit.ly/2tJb3BX
Rimmel London oja Super Gel 013 – http://bit.ly/2sPYftr
Clip cu păreri masca Glow Mask – https://youtu.be/ajAABe4jyiE
Produsele elmiplant Care Lab Sun – http://bit.ly/2rLwnYg

Voi ce produse noi ați descoperit luna aceasta?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?