Produse noi iulie 2017 lansări și cumpărături | video

Produse noi iulie 2017 lansări și cumpărături | videoAm revenit și pe Youtube cu un nou clip plin de produse noi, recent lansate, primite sau cumpărate. Sunt foarte încântată să vă arăt aceste noi produse și apoi sunt tare curioasăsă pot să le încerc și să vă spun părerea mea despre ele.

Elmiplant Care Lab

Elmiplant a scos pe piață mai multe produse noi, printre care și o gamă mare de produse care se găsesc exclusiv în farmacii, gama elmiplant Care Lab, unde putem găsi trei subgame și anume elmiplant Care Lab Sun – produsele pentru protecție solară, elmiplant Care Lab Sensitive – produsele destinate îngrijirii tenului sensibil, și elmiplant Care Lab Mama care cuprinde produse pentru îngrijirea femeilor gravide și a mămicilor care tocmai au născut dar se pot folosi de către toate femeile, în mare parte sunt produse pentru îngrijirea corpului.

Tot printre noutăți găsim o apă termală naturală, produse pentru îngrijirea picioarelor și a câlcâielor, produse depilatoare – o gamă întreagă, dischete și servețele demachiante, ape micelare noi și produse pentru celulită și vergeturi.

Măștile Pure Clay

V-am spus eu într-un articol anterior și într-un clip anterior că cei de la LOreal au scos pe piață trei măști pentru ten cu argile. Acum am primit toate cele trei variante pe care oricum vroiam să le cumpăr pentru că sunt foarte bune aceste măști și le recomand cu mare drag.

Kit-ul Marie Claire

Deși am zis că nu fac cumpărături în iunie și iulie, nu m-am putut abține ca să nu-mi cumpăr câteva produse pe care le doream de mult și altele care m-au făcut tare curioasă. În categoria cumpărături găsiți la mine BeautyKit-ul Marie Claire, un gel de duș Balea cu miros extra-mega-minunat de pepene verde și o ojă Rimmel London 013 bare Hug.

Deși am pus eu câteva poze aici, mai multe detalii, păreri și mai multe produse găsiți în clipul de mai jos unde povestim prietenește despre noile produse care au ajuns în colecția mea, în ultima perioadă și câteva aspecte din viața persoanlă.

Vă invit să vă abonați, dacă nu sunteți abonate și aștept să-mi spuneți părerile voastre în căsuța de comentarii mai jos.

Produsele menționate în clip:

BeautyKit Marie Claire – https://beautykit.marieclaire.ro/
Măștile LOreal Pure Clay – http://bit.ly/2u3y9lS
Câteva dintre produsele Elmiplant – http://bit.ly/2u3y1mF
Maybelline rimel Big Shot – http://bit.ly/2tJb3BX
Rimmel London oja Super Gel 013 – http://bit.ly/2sPYftr
Clip cu păreri masca Glow Mask – https://youtu.be/ajAABe4jyiE
Produsele elmiplant Care Lab Sun – http://bit.ly/2rLwnYg

Voi ce produse noi ați descoperit luna aceasta?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 13 ianuarie 2018 / 14:44

    Eu nu m-ai cumpar cutia aceasta de mult timp. nu o gasesc utila.

Lasă un răspuns