Noile produse elmiplant | iunie 2017

Noile produse elmiplant | iunie 2017Am o pasiune aparte pentru produsele elmiplant de câtiva ani deja și doar datorită faptului că îmi plac produsele și se potrivesc foarte bine tenului meu și așteptărilor mele.

Până acum vreo lună în urmă, elmiplant aveau doar produse cosmetice care puteau fi găsite în toate magazinele cu produse cosmetice, supermarketuri și farmacii; acum au scos pe piață încă 3 game noi de produse cosmetice care se găsesc doar în farmacii, în marea categorie Care Lab.

Noile produse elmiplant | iunie 2017 Debora Tentis farmacistonline

Sunt sigură că deja le-ați văzut pe rețelele de socializare sau cel puțin la mine plus în ultimul clip publicat pe youtube, dar în caz că nu ați observat, vă prezint câteva dintre produsele noi primite sau cumpărate în luna iunie.

În cadrul celor marei game Care Lab găsim subgama elmiplant Care Lab Sensitive care cuprinde produse pentru tenul sensibil. Sunt produse cu ingrediente atent alese pentru a fi bine tolerate de tenul sensibil și pentru a îngrijii așa cum trebuie tenul sensibil, fără să-l irite.

Aici găsim apă micelară pentru ten, ochi și buze cu o putere mare de demachiere și fără să sensibilizeze tenul, o cremă hidratantă de zi și o cremă hidratantă de noapte, ambele cu texturi cremoase ușoare și cu putere mare de hidratare special pentru tenul sensibil predispus la deshidratare.

Sunt formule hipoalergenice, nu conțin alcool, parafine, parabeni sau coloranți iritanți. Conțin parfum dar este subtil și cred că miroase a flori de liliac.

Noile produse elmiplant | iunie 2017 Debora Tentis farmacistonline

Gama Care Lab Sun cuprinde 5 produse, dintre care eu am 4 produse. Gama cuprinde 2 produse pentru față dintre care unul special pentru tenul sensibil, două produse pentru corp – un ulei pentru bronzare și o loțiune cu protecție ridicată, și un o loțiune spray pentru față și corp care poate fi folosită atât la copii (peste 3 ani) cât și la adulți. Mai multe detalii despre această gamă găsiți în acest articol aici.

Noile produse elmiplant | iunie 2017 Debora Tentis farmacistonline

Tot anul acesta, cei de la elmiplant au mai scos pe piață câteva produse noi pentru îngrijirea corpului, printre care amintesc cremele pentru îngrijirea picioarelor, câteva geluri de duș și loțiuni de corp care miros extraordinar și pe care le voi cumpăra în curând, cremele depilatoare despre care găsiți un articol detaliat aici, o apă micelară superbă Xpress, servețele demachiante și dischete demachiate, și să nu uităm de marea gamă de produse pentru lupta cu celulita și vergeturile despre care am scris într-un articol separat aici.

Noile produse elmiplant | iunie 2017 Debora Tentis farmacistonline

Și trebuie să vă spun că de-acum înainte veți găsi la rafturi un nou spray cu apă termală de data aceasta care folosește ca sursă de apă un izvor din Frața. Este o apă termală cu o compoziție unică de minerale care oferă hidratare și tonifiere tenului. Este un produs testat dermatologic și folosește 100% apă termală naturală.

O bună parte dintre aceste produse, plus aproape toate celelalte produse elmiplant existente deja pe piață, le găsiți online la prețuri foarte bune pe emag link aici.
Mai jos găsiți clipul în care vă prezint video aceste produse, împreună cu alte produse pe care le-am primit/cumpărat în luna iunie. Nu uitați să vă abonați pentru a fi la curent cu fiecare clip pe care îl public, săptămânal.

Ați văzut la raft careva dintre noile produse elmiplant?

Care dintre aceste produse vă atrag cel mai mult?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. 13 ianuarie 2018 / 14:43

    Am cumparat crema de noapte ca am vazut ca o lauzi si imji place si mie. multumim.

  2. 31 octombrie 2017 / 20:47

    Ce frumoase sunt noile produse. apa micelara am cumparat-o si eu si imi place mult.

Lasă un răspuns