BeautyKit-ul Marie Claire Iunie 2017 | păreri

BeautyKit-ul Marie Claire Iunie 2017 | păreriDeși am zis că nu fac cumpărături în luna iunie și iulie, kit-ul Marie Claire a fost un compromis la început de drum pentru ca e greu oricum să nu cumpăr nici un produs cosmetic timp de două luni. A fost una dintre cumpărăturile de impuls pe moment, chiar înainte să mă pot controla.

A doua zi după ce s-a lansat acest kit am intrat frumușel pe site-ul lor (fără vreun motiv anume) și am observat că încă era disponibil pentru comandă. Mi-am spus că acesta e semnul că pot să-l comand (ne alegem noi semne de cele mai multe ori ca să ne facem pe plac, tot nouă).

L-am comandat și am așteptat frumușel să primesc mesaj de la curier cu livrarea lui. Așteptarea aceasta m-a ajutat foarte mult la a mă abține să nu cumpăr alte produse pentru că mă consolam cu faptul că o să-mi vină multe produse noi.

Culmea, între timp am primit și un colet cu mai multe produse elmiplant și măștile L’Oreal și la final de săptămână le aveam pe toate adunate și eu fără pic de energie.

Conținutul Beauty Kit by Marie Claire

Tot am spus că nu voi mai cumpăra astfel de kit-uri pentru că nu-mi plac unele dintre produse și uneori chiar dintre produsele full-size din cutie și uite că mă găsesc cumpărându-le mai departe.

Iubesc revistele glossy și îmi face mare plăcere să le răsfoiesc lângă o cană mare de cafea cu lapte, ceea ce am și făcut în următoareadimineață după ce mi-a ajuns.

Pentru cele care nu știți cum stă treaba, beauty kit-ul Marie Claire costă 79 lei și cuprinde o cutiuță cu câteva produse full-size (3-5 produse) și câteva mini-produse sau mostre. Pe lângă cutie, inclus în acest preț sunt și trei numele ale revistei Marie Claire, care de cele mai multe ori am pățit să primim 2 numere pentru că au fost luni în care revista era 2in1, adică două luni într-un singur număr.

Deci, tot pachetul acesta cu 2-3 reviste și cutiuța cu produse costă 79 lei. Se livrează gratuit prin curier rapid și doar pe teritoriul României. Pachetul se achită curierului la livrarea lui.

Părerea mea

Despre compoziția acestei cutii vă spun sincer că nu sunt prea încântată. Da eram curioasă să încerc câteva produse, că de-asta am și cumpărat kit-ul, doar că produsele de care eram curioasă sunt în variantă mini și nu o să-mi ajungă prea mult timp.

Totuși, după părerea mea, produsele vedetă ale acestei cutii sunt balsamul express hairmilk de la Nivea, gelul cu acid hialuronic de la Collistar, mini kit-ul Avene, iar pentru iubitoarele de machiaj cred că fardul de ochi și oja sunt două produse frumoase. Pe mine chiar m-au nimerit cu culorile acestea, oja fiind mov iar fardul de ochi este un roz șampanie sidefat de o foarte bună calitate.

Nu-mi place culoarea luciului de buze de la essence și nici nu l-am desfăcut, și nu-mi plac în general șervețele demachiante iar produsele Ivatherm mie nu mi se potrivesc prea bine (din ce am încercat până acum). Iar mini gelul de dus de la L’Occitane împreună cu mini șamponul nivea cu proteine din lapte sunt numai bune pentru zilele de vacanță care urmează.

Mai jos găsiți și o prezentare video a acestui beauty kit, împreună cu celelate produse noi pe crae le-am primit sau cumpărat în luna iunie.


Sunt tare curioasă să aflu părerea voastră despre acest beauty kit și despre produsele găsit în această cutiuță. Cine a cumpărat-o sau nu, și de ce.

Ce părere aveți? Merită, nu merită? Ați cumpărat-o sau nu v-a atras?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 27 iulie 2017 / 13:51

    Hai ca tot sunt 3 produse pe care sa le testezi. E adevarat, cutia asta nu e chiar cea mai reusita combinatie! 😀

Lasă un răspuns