Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml

3 produse preferate de la Maybelline | păreri



Bine te-am găsim, draga mea!

Știu că m-ai tot văzut pe rețelele de socializare vorbind despre aceste 3 noi produse minunate de la Maybelline și ți-am spus că eu nu prea schimb produsele de machiaj când îmi găsesc ceva care îmi place. Așa că, m-am gândit că astăzi ar fi cazul să îți spun mai multe despre ele.

Ele sunt 3 dintre iubitele mele produse de machiaj la care revin cu mare drag aproape zi de zi, sau mai bine spus, în zilele când vreau să port machiaj pe ten.

Paleta corectoare Master Camo

Paleta corectoare Master Camo este o combinație de culori cremoase excelente pentru a neutraliza orice discolorație de la nivelul tenului, chiar dacă este roșie, mov sau ce culoare are ea. Culorile au putere mare de acoperire, chiar neutralizează nuanța tenului unde sunt aplicate și sunt super confortabile pe ten. Din cauza faptului că sunt cremoase, se întind ușor, uniformizează bine și nu se văd urât pe ten.

Iluminatorul din partea dreaptă jos este un iluminator cremos subtil perfect pentru a putea fi purtat la birou sau în machiajele de zi cu zi. Oferă o iluminare pomeților exact cât să arate bine și împreună cu celelalte culori poți crea un machiaj sub care să ascunzi vreo câteva nopți nedormite.

În zilele când mă machiez și folosesc această paletă, toți mă întreabă ce i-am făcut tenului că arăt odihnită, mai luminoasă, mai radiantă. Paleta are un preț super accesibil și o cantitate mare de produs ca să ajungă câteva luni bune, chiar către un an de folosire. O puteți găsi aici pe 1001 cosmetice la 49 lei, sau aici pe emag la 52-59 lei

3 produse maybelline master camo fit me push up angel pareri

Fondul de ten FitMe!

Despre fond de ten FitMe!, la fel m-ați văzut lăudând-l pe rețelele de socializare și în special pe instagram pentru că acolo public mini review-uri la produsele pe care le folosesc zilnic.

Îmi place foarte mult acest fond de ten, îl port aproape zi de zi, l-am purtat la evenimente elegante, l-am purtat la evenimente în aer liber (înmormântare) și a rezistat chiar foarte bine. Îmi place atât de mult încât vreau să-i dedic un articol aparte unde să îți spun mai multe detalii despre nuanțe și altele. Între timp, dacă vrei să-l cumperi, îl găsești la preț bun și cam toate nuanțele disponibile pe aoro.ro aici, de unde mi-am cumpărat și eu una dintre nuanțe și mai am prietene care tot de-aici l-au cumpărat și sunt super mulțumite.

Despre rimelul Push Up Angel am scris deja un review într-un articol dedicat pe car îl găsești chiar aici, dar am să-ți spun din nou că îl folosesc zilnic de când s-a lansat pentru că îmi place atât de mult. Deși are o periuță mai ciudată, este foarte ușor de folosit și chiar îți face treaba așa cum promite: alungește și curbează genele și le aranjează ca și cum ar fi unele false dar le folosești pe ale tale. Rimelul îl găsești în unele supermarket-uri dar și online aici pe aoro.

Ai folosit careva dintre aceste produse?

Ce părere ai despre ele și pe care ai fii curioasă să-l încerci?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?