STR8 HERO | lansare

STR8 HERO  | lansareSoțul meu este fidel brandului STR8 și a ținut neapărat să-mi spună zilele trecute că i se termină (din nou) deodorantul dar să-i cumpăr ”tot STR8 că acesta mă protejează toată ziua”. Chiar cu dovada de ”hai să vezi că sunt uscat la sub braț! Vezi ce bine protejează?

Până acum i-am tot cumpărat varianta cu ambalaj bleumarin din gama Oxygen, dar acum am să caut prin magazine noua gamă să o încercăm. Trebuie să protejeze toată ziua, neapărat 🙂 Aa, și dacă tot fac cumpărături, am să cumpăr și gel de duș, after shave și apa de toaletă, pentru că toate se termină acum și toate sunt de la STR8 🙂

STR8 lansează noua gamă Hero și îndeamnă bărbații de pretutindeni să descopere eroul din viața lor: chiar ei înșiși! Drumul către adevărata masculinitate este complex, dar merită pe deplin să fie parcurs. Depășirea barierelor pentru a găsi ceea ce te face fericit, setarea clară și îndeplinirea obiectivelor, sincronizarea totală cu cine ești – totul se rezumă la fapte, nu doar vorbe!

Atitudinea STR8 Hero: trăiește fiecare zi ca un adevărat erou!

STR8 Hero vorbește despre bărbații curajoși, hotărâți, care înțeleg că eroii nu se nasc, ci devin astfel pe parcurs, prin asumarea riscurilor.

Adevăratul erou este puternic, îndrăzneț, îți urmărește țelurile până la capăt și are tăria de caracter de a reveni indiferent de provocare. Adevăratul erou est eonest, are o mentalitate de învingător și știe ce vrea. Amintește-ți zilnic: adevăratul erou ești chiar tu, eroul de care ai nevoie! (mesaj pentru domnul din viața ta)

STR8 Hero – parfumul eroului din fiecare zi

Parfumul puternic masculin, cu arome piperate și note floral-lemnoase, este încapsulat într-o sticlă mată, cu aspect înghețat, așezată cu grijă în binecunoscutul ambalaj metalic STR8.

Senzația de prospețime și energie este redată de notele de bergamotă și grepfrut, combinate cu busuiocul aromat. Inima parfumului este un mix de boabe de cacao cu notele florale de violete și iris. Mirosul lemnos al parfumului este suprins de notele finale și seducătoare de patchouli, lemn de guaiac și vetiver.

STR8 Hero este parfumul bărbatului care se bucură de viață, își depășește limitele și caută să își atingă potențialul la 100%. Atunci când se apreciază la adevărata sa valoare, fiecare bărbat devine propriul său erou.

Gama conţine:

Eau de Toilette, 50ml – 34 lei

Eau de Toilette, 100ml – 45 lei

Loţiune After Shave, 50ml – 18 lei

Loţiune After Shave, 100ml – 25 lei

Deodorant Body Spray, 150ml – 14 lei

Deo Natural Spray, 85ml – 22 lei

Gel de duş, 250ml – 10 lei

Gel de duş, 400ml – 13 lei

Produsele pot fi găsite online aici – link. Alte produse pentru bărbați găsești aici.

Domnii din viața voastră ce deodorante folosesc?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 318 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 13 ianuarie 2018 / 15:33

    Iubitul meu foloseste STR8 si imi place

Lasă un răspuns