Missha BB Cream SPF 42 PA+++ | părerea mea

Missha BB Cream SPF 42 PA+++ | părerea meaEste primul produs coreean care îmi ajunge pe mână și vă spun de la bun început că am fost uimită pentru că nu este doar un BB Cream, așa cum îi spune numele.

Căutam o crema cu protecție solară mare și cu protecție specială pentru razele UVA, adică protecție PA+ care să protejeze împotriva îmbătrâniri celulare a pielii. SPF-ul ca și idee generală fără să intru în detalii în acest articol, este protecția solară care protejează pielea de razele UVB, adică razele solare care produc arsuri și strică vizibil structura pielii. O cremă ideală care să protejeze pielea de toate razele solare nocive ar trebui să aibă SPF cât mai mare și PA cu cât mai mulți +. PA este protecția pentru razele UVA care produc leziuni ale structurii pieli în adâncimea ei iar daunele se văd în timp, pe cum îmbătrânește pielea.

Pornind de la această dorință a mea, plus faptul că iubesc produsele colarate pentru ten datorită faptului că mă scutesc de aplicarea fondului de ten pe care nu-mi place să-l folosesc chiar zilnic tot din grija pentru tenul meu. După mai multe încercări și recomandări citite am ajuns să cumpăr acest BB Cream de la Missha care are SPF 42, adică unul aproape maxim și PA+++, adică mediu spre maxim, plus o culoarea uniformă și o nuanță neutră (nr 21) care se potrivește perfect nuanței tenului meu pe anotimpul ierniicând tenul meu nu este bronzat.

Așa cum ziceam mai sus, am ales Missha M, adică BB Cream Perfect Cover nuanța NO.21 (numărul 21) Light Beige.în ambalaj mic 20ml pentru testare prima dată, la prețul 34 lei disponibil pe Aoro-link aici.

MISSHA M Perfect Cover B.B. Cream oferă un concept nou de îngrijire a tenului cu acest BB Cream, care iluminează tenul prin refacea vizibilă a ridurilor și imperfecțiunilor cu o abilitate excelentă de acoperire, și previne îmbătrânirea prin proprietățile efective de iluminare și anti-îmbătrânire. – Aceasta este descrierea de pe ambalajul produsului ales de mine.

Acest BB Cream este mai mult decât un BB Cream, este o cremă nici prea lejeră, dar nici prea densă care se întinde uniform pe ten, iluminează instant tenul chiar dacă nuanța sau pigmentul produsului nu este prea deschis față de ten. Oferă o iluminare și strălucire frumoasă tenului datorită faptului că are factori de protecție solară fizică (oxid de zinc) care respinge razele solare și implicit lumina.

Lasă o peliculă la nivelul pielii, care este colorată conform nuanței de pe ambalaj iar nuanța aleasă de mine are un sub ton neutru, ceea ce este perfectă. Are o rezistentă medie pe ten, adică nu se șterge ușor cu apă dar se șterge la atingere (nu foarte ușor) dacă nu este fixată cu pudră.

Ca și protecție solară este superbă! De când o folosesc am scăpat de multe dintre petele pigmentare și ce este și mai minunat, că nu mi-au apărut altele noi deși am stat cel puțin 6 ore în soare.

Despre ingrediente sunt foarte mulțumită pentru că are o serie de ingrediente naturale chiar benefice tenului, deci nu este doar o cremă nuanțatoare cu protecție solară, ci este o cremă cu proprietăți benefice tenului cum ar fi refacerea structurii pielii, antioxidanții care protejează pielea de factorii dăunători externi cum este poluarea și ajută la menținerea unei structuri tinere cât mai mult timp.

Ca și concluzie, îmi place foarte mult acest BB Cream pentru faptul că protejează și hrănește tenul și pentru că îi oferă o nuanță plăcută care rezistă suficient pentru o zi de muncă. Este potrivită tenului meu normal/mixt/gras și cred că se potrivește oricărui tip de ten, atât timp cât ne hidratâm prima dată tenului conform nevoilor tenului nostru.

O recomand cu încredere și pentru că sunt aproape la finalul tubului de 20ml care mi-a ajuns 2 luni pentru folosire zilnică, o voi recumpăra cu mare drag. Nu știu dacă o găsiți pe undeva în magazinele fizice, dar online o găsiți pe aoro-aici.

Ați încercat produse Missha? Dar acest BB Cream?

Ce alte produse cu SPF mare îmi recomandați?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 13 ianuarie 2018 / 15:28

    Eu am nevoie de o culoare mai deschisa si cum o gasesc pe stoc, imi iau vreo 3 🙂

Lasă un răspuns