Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Merită? Masca Pure Clay Detox de la L’Oreal + demo video

Zilele trecute am testat pentru prima dată această nouă mască de la L’Oreal Pure Clay Detox Mask. Și cum eram și eu tare curioasă de rezultat, am filmat un clip exact de la prima testare. Așa că, acum vă invit să vedeți clipul cu prima impresie, urmând ca peste alte câteva utilizări să scriu un review detaliat.

Am văzut-o pe Georgiana (clipul ei aici) cum testa aceeași mască și încă o variantă, așa că m-a convins și am cumpărat-o și eu (link aici). Eu testez azi masca cu 3 argile și cărbune pentru curățarea porilor, dar în aceeași gamă mai găsești încă două variante, una pentru exfoliere și una pentru matifiere.



Despre măștile Pure Clay

L’Oreal a lansat o nouă gamă de produse bazate pe combinația a trei argile cu proprietăți deosebite. Cele 3 argile pe care le găsim în cele 3 măști sunt Caolin, Montmorillonite și Ghassoul. Fiecare mască din această gamă, pe lângă cele 3 argile mai conține câte un ingredient distinctiv. Masca aceasta neagră, Detox Mask sau Glow Mask conține pe lângă cele 3 argile și cărbune activ. Cărbunele activ are proprietăți de a curăța porii și a lăsa tenul curat și luminos.

Acest aspect de ten luminos și pori curați îl urmăresc și eu. Vom vedea în clipul de mai jos dacă masca Pure Clay Revitalizantă face ce promite. Sper să obțin un ten luminos și pori mai puțin vizibili. Despre toate cele 3 măști am vorbit la provocarea lansată de L’Oreal, aici un articol și un video și unde vă arăt și cum se pot folosi cele 3 măști împreună.

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Pure Clay masca revitalizantă cu 3 argile și cărbune

Te invit să vizionezi clipul de mai jos și apoi te aștept la articolele dedicate unde vei găsi toate detaliile despre rezultatele obținute cu această mască și cu celelalte măști din gama Pure Clay. Apropo, a apărut și a patra mască, tot în aceeași gamă, masca anti-imperfecțiuni.

Masca aceasta Pure Clay Revitalizantă o poți găsi pe emag aici sub numele de Glow Mask la prețul de 39lei, sau pe aoro aici sub numele de Detox Mask la prețul de 45lei.

Cum ți se pare această mască?

A meritat cumpărată?

Cumpara masca revitalizanta

Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Rimel Paradise Extatic
Paletă iluminatoare pentru ten L’Oreal
Paletă farduri obraz Pinks
Paletă farduri obraz Amber
Ruj lichid LOreal 102  Darling Pink
Ruj mat Plum Tuxedo LOreal
Masca anti-imperfectiuni Pure Clay
Gel de curățare matifiant L’Oreal
Loțiune micelară bifazică LOreal
Masca purifiantă Pure Clay
Mască exfoliantă Pure Clay
Mască iluminare Pure Clay
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?