Merită? Masca Pure Clay Detox de la L’Oreal | demo video

Merită? Masca Pure Clay Detox de la L’Oreal | demo videoZilele trecute am testat pentru prima dată această nouă mască de la L’Oreal și am filmat un clip exact de la prima testare.

Am văzut-o pe Georgiana (clipul ei aici) cum testa aceeași mască și încă o variantă, așa că m-a convins și am cumpărat-o și eu (link aici) după care am testat-o în fața camerei cu voi.

Așa că, acum vă invit să vedeți clipul cu prima impresie, urmând ca peste alte câteva utilizări să îi scriu și un review detaliat.

Eu testez azi masca cu 3 argile și cărbune pentru curățarea porilor, dar în aceeași gamă mai găsiți încă două variante, una pentru exfoliere și una pentru matifiere.


Masca aceasta Pure Clay Detox Mask o puteți găsi aici – link la prețul de 46 lei (folosiți codul salutnotino pentru transport gratuit în luna Mai 2017)

Cum vi se pare această mască?

A meritat cumpărată?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 13 ianuarie 2018 / 15:31

    Sigur ca merita! Ce frumos arata tenul tau!

Lasă un răspuns