Merită? Aqua Bomb cremă gel Garnier + demo video

Merită? Aqua Bomb cremă gel Garnier + demo video 

Sunt sigură că ai văzut la mine anterior și la alte fete noile măști prosopel de la Garnier care promit hidratare îndelungată pentru tenul nostru.

Îți spun sincer că, mie personal mi se par cam scumpe pentru o singură utilizare și având în vedere compoziția lor, adică faptul că nu au mai nimic natural și o sumedenie de ingrediente chimice. Eu am încercat varianta verde și nu mi s-a părut să fie conform așteptărilor, așa că am zis să-i mai dau o șansă variantei albastre.

Am găsit pe Aoro acest produs Aqua Bomb care am crezut că este tot o mască ca și cea prosopel, dar în cantitate mai mare la borcănel. Și cum nu sunt descrieri pe Aoro, și nu era scumpă deloc (vreo 25lei) am luat-o fără să mai caut compoziția și utilizarea ei pe internet.

Vei vedea în clipul de mai jos ce produs este de fapt și cum se schimbă părerea mea despre el pe cum o folosesc. Te invit sa vizionezi clipul și să-mi spui care este părerea ta despre acest produs. Își are rostul sau nu?

Produsul poate fi găsit aici – link la prețul de 26lei.Tu ai folosi acest produs?

Te-ai abonat la canalul meu?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 318 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 13 ianuarie 2018 / 15:29

    Nu cred ca voi cumpara aceasta masca crema.

Lasă un răspuns