Noua gamă Gerovital H3 Derma+ Premium Care | prima impresie

Noua gamă Gerovital H3 Derma+ Premium Care | prima impresieSăptămâna aceasta, Farmec sărbătorește frumoasa vârstă de 50 ani de la lansarea pe piața din România și cu această ocazie au scos pe piață câteva game noi de produse, fiecare dedicată unui anume tip de ten și unei anume dorință de îngrijire.Cea mai interesantă gamă lansată, este Premium Care.

Am să vă spun mai multe detalii despre celelalte game într-un articol diferit pentru că azi vreau să împărtășesc cu voi bucuria de a descoperi noua gamă Gerovital Derma+ Premium Care care produse 10 produse dermatocosmetice care sunt disponibile doar în farmacii, pe site-ul farmec și aici online. Sunt produse create în colaborare cu specialiștii din domeniul sănătății.

gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care prima impresie

Gama Derma+ Premium Care

Această gamă cuprinde produse care au ca și ingrediente de bază substanțe căutate de doamnele preocupate de îngrijirea tenului. Unele dintre ele fiind o premieră să le găsim în compoziția unor produse românești.

Gama este dedicată persoanelor cu vârsta între 30-50 ani și va fi disponibilă doar pe site-ul farmec și în farmacii. Au lansat în premieră, un set complex de tratament intensiv pentru ten. Acest set cuprinde un mix de fiole cu diverse serumuri pentru o îngrijire specială a tenului și pentru prevenirea ridurilor.

În această gamă găsim, printre altele, un exfoliant cu AHA, un CC Cream cu SPF 10, o cremă de oxigenare și hidratare. Mai sunt câteva produse deosebite pentru prevenirea și îngrijirea ridurilor și a pielii mature.

gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care prima impresie

Ce produse am ales eu

Eu am ales pentru prima comandă, două produse. Primul este CC Cream-ul cu SPF 10 pe care am și folosit-o azi. Ca și culoare și textură la prima folosire seamănă mult cu CC Cream-ul cu zmeură din gama Happiness. Doar că aceasta are în plus câteva ingrediente interesante cum este Matrixylul și Aquaxylul care stimulează hidratarea și refacerea pielii.

Se simple plăcut pe ten, se întinde bine și uniformizează frumos nuanța tenului. O voi folosi mai departe și revin cu păreri detaliate. A meritat cumpărată și merită folosită.

Al doilea produs ales este Fillerul intens antirid care este un serum concentrat cu textură lejeră de gel care conține două complexe noi Tightenyl și Neodermyl. Aceste complexe chimice au efect intens de lifting și stimulează sinteza proteinelor din piele. Mai conține și un derivat stabil de Vitamina C sub formă de lipozomi, care împreună cu celelalte ingrediente au efect de booster pentru redensificarea pielii.

Este super lejer, se absoarbe repede și ușor în piele, este foarte plăcut pe ten și hidratează tenul imediat după aplicare. M-a impresionat și îl voi folosi cu regularitate mai departe. A fost o investiție bună și voi reveni cu detalii suplimentare după ce îl mai folosesc.

Detalii și păreri

Toate produsele sunt testate dermatologic. Gama poate fi recunoscută după ambalajul negru cu scris auriu și roșu, specifice gamei Derma+. Recipientele produselor sunt elegante, majoritatea cu pompiță și foarte ușor de utilizat.

Sunt tare curioasă să le folosesc mai mult să văd cum se comportă pe ten, pentru că azi, ca și primă folosire, mi-au plăcut foarte mult. Și mai sunt tare curioasă să încerc și alte produse din această gamă pentru că au ingrediente foarte interesante.

Dar cea mai curioasă sunt să încerc Programul Intensiv de Îngrijire care conțin 7 fiole pentru 7 zile din săptămână. Un tratament intensiv pentru refacerea pielii.

Toate produsele noii game Derma+ Premium Care le găsiți aici și periodic aveți parte de reduceri și prețuri promoționale.

Ce părere aveți despre noua gamă?

Ce produse v-au atras atenția?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. Anonim
    2 iulie 2017 / 15:59

    ”…pe site-ul farmec (link aici)… ”, link expirat.

    • 2 iulie 2017 / 18:22

      Acum am observat și eu și le-am rectificat. Imi cer scuze pentru neplăcere.

Lasă un răspuns