Cumpărături Vegis.ro | produse Bielenda

Cumpărături Vegis.ro | produse BielendaPentru că am cele mai tari cititoare și pentru că suntem o comunitate frumoasă de doamne pasionate de îngrijirea tenului, cu ajutorul vostru am reușit să descopăr tot mai multe produse noi bune.

Produsele Bielenda le-am tot văzut pe site-ul Vegis (link aici) dar nu știu de ce, nu am încercat niciodată nimic, până nu demult. Recent, o prietenă virtuală mi-a arătat că a găsit un produs foarte interesant cu vitamina C și protecție solară și zicea că ar vrea să-l cumpere dar m-a rugat să mă uit peste ingrediente.

Uitându-mă peste ingrediente, m-a surprins ce am găsit. Doar ingrediente curate și mai toate sunt ingrediente benefice pielii, nu doar de umplutură și pentru textură și așa mai departe. Și chiar am zis atunci că sunt tare curioasă să încerc și eu această cremă și cred o voi cumpăra în viitor.


Ei bine, nu a trecut mult, pentru că tot cu gândul la ea am fost și am pus și eu comanda și pentru început am ales doar două produse Bielenda pentru că am buget redus luna aceasta pentru cosmetice, dar când am terminat de pus în coș toate produsele care mă interesau, s-au adunat la peste 500 lei. Din păcate, a trebuit să mă rezum la 100 și ceva de lei pentru că mai am și alte cumpărături.

Încă nu am folosit produsele ca să vă pot spune ce acțiune au pe ten și cum se comportă tenul, dar ca și texturi ambele produse au texturi lejere, ușoare și au parfum foarte subtil. Poate că parfumul ca și substanță să deranjeze pe unele dintre voi, tenul meu nu este sensibil la parfum, iar eu personal iubesc aromele frumoase subtile din creme.


Ce îmi place mult la aceste produse, este faptul că au descrieri detaliate pe cutie și mai mult, au traduceri în limba română și pe ambalaj și pe site-ul celor de la Vegis (link aici) și nu numai pentru acestea, ci găsim descrieri detaliate inclusiv cu lista de ingrediente pentru fiecare produs de pe site.

glicol vit c
Nu am să intru în prea multe detalii despre produse, pentru că le voi prezenta mai pe larg dupa ce le folosesc și când vă voi spune părerea mea, dar ca și idee am să precizez cele mai importante aspecte pentru fiecare produs.

glicol+ vit c

Crema de zi Neuro Glicol + Vit C este o cremă hidratantă de zi, un activator de frumusete și strălucire cu SPF 20 care conține ca și ingrediente principale Vitamina C Forte sub forma unui ester 100% stabil. Mai conține acid glicolic 0,5% și o neuropeptidă. Link direct aici.

Trebuie să precizez cu procentele substanțelor de bază (100% și 0,5) nu sunt concentrația lor în produsul final ci este prezentată concentrația ingredientului la adăugarea lui în produs. Aceste procente pot să inducă în eroare cumpărătorul și consumatorul, dar am cerut companiei mamă să-mi spună exact concentrația ingredientelor importante. Să vedem când îmi răspunde.

acid hialuronic

Essence de jeunesse este o cremă de noapte special pentru persoanele cu vârsta peste 30 ani. Conține ca și ingrediente principale un derivat bunicel de acid hialuronic (sodium hyaluronat), extract din planta de argan, extract din struguri, vitamina B3 (niacinamida) și un ferment natural din ceai negru sub numele de Kombuchka. Ca și ingrediente secundare dar benefice conține unt de shea, unt de cacao și ulei de măsline. Link direct aici.

ingrediente acid hialuronic

Și pentru acest produs am cerut procente pentru ingredientele principale, să vedem ce răspuns primim.

Și pentru că sunt o iubitoare de sucuri naturale și exotice mi-am cumpărat și două băuturi super gustoase pe care le-am terminat în aceeașizi în care mi-a ajuns coletul. De câte ori comand pe Vegis trebuie să-mi cumpăr și ceva bun de băut și niciodată nu am regretat decât faptul că am cumpărat cantitate prea mică 🙂 Link direct aici.

Ce produse interesante ați mai găsit?

Ce produse ați fi interesate să încercați sau ce produse ați mai auzit că sunt lăudate de doamnele pasionate de îngrijirea tenului?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 318 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 13 ianuarie 2018 / 15:31

    N-am mai vazut produsele astea pana acum. sa ne spui cum sunt.

Lasă un răspuns