Cumpărături Aoro + transport gratuit

Cumpărături Aoro + transport gratuitMai sunt doar câteva zile din luna Mai în care putem profita de transport gratuit la orice comandă plasată pe Aoro. Cum așa? Hai să-ți spun!

Site-ul de cosmetice Aoro își va schimba numele în Notino peste câteva luni pentru că va face parte dintr-un brand european care întrunește mai multe magazine online din aproape toată Europa. Cu această ocazite, în luna Mai, odată cu anunțarea oficială a acestei schimbări, Aoro by Notino oferă transport gratuit la orice comandă dacă folosești codul ”salutnotino” în căsuța dedicată coduri de reducere din coșul de cumpărături.

la roche posay
Eu am profitat de transport gratuit și am plasat 3 comenzi în luna Mai, 3 comenzi pe care altfel nu le plasam pentru că mă enevează la culme să dau banii pe taxa de transport.
Printre altele, am cumpărat gelul meu preferat de curățare a tenului, gelul Effaclar de la La Roche Posay (link aici) și apa termală Bioderma (link aici) pe care eram tare curioasă să o încerc. Gelul de curățare l-am tot lăudat pe blog și pe youtube, dar am să vin cu articole dedicate pentru fiecare produs în parte.


Într-o altă comandă am luat fondul de ten FitMe! de la Maybelline cu doar 27 lei (link aici) pentru că aveam nevoie de o nuanță mai deschisă și am profitat de transport gratuit și de faptul că îmi place mult acest fond de ten, dar revin cu păreri detaliate separat.


Și mai am o comandă pe drum cu câteva produse LOreal Paris și La Roche Posay, detalii aici.

Așa cum ziceam, mai ai câteva zile la dispoziție ca să profiți de transport gratuit. Ey ți-aș sugera să încerci BB Cream de la Missha (link aici) căreia i-am făcut un review detaliat aici și este BB Cream-ul meu preferat în ultima perioadă. Culoarea frumoasă, uniformă, protecție solară foarte bună și preț accesibil.

Apoi, dacă ai tenul mixt sau gras ți-aș recomanda noile ape micelare de la La Roche Posay varianta Ultra pentru ten reactiv (link aici) pe care o iubesc și i-am făcut review aici. Ar mai fi gelul de curățare Effaclar (link), produsele cu protecție solară Anthelios (link) și multe, multe alte produse.

Dacă ai chef de o mască pentru curățarea tenului, găsești noile variante cu argilă de la LOreal (link) la prețuri bune și noile măștri hidratante de la Garnier (link).

Tu ce produse ai găsit pe Aoro la preț bun?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns