HAUL | produse noi Clinique, La Roche Posay, Secom, LOreal

HAUL | produse noi Clinique, La Roche Posay, Secom, LOrealAvem multe, multe produse noi de testat pentru luna Aprilie! Haideți alături de mine să vedem dacă își merită reclama și renumele aceste noi produse.

Pentru cele care nu ați observat clipurile mele de săptămâna aceasta sau pentru cele care nu sunteți abonate la canalul meu de Youtube AICI vă împărtășesc mai jos două clipuri pe care le-am publicat zilele trecute.

Ambele sunt clipuri cu produse recent cumpărate sau primite pe care le-am împărțit în două categorii. Primul clip conține produse mai de lux, mai scumpe, dermatocosmetice și produse nou lansate în zona produselor de lux, iar în clipul al doilea găsiți produse mai ușor accesibile, majoritatea le găsiți online sau în supermarket. Și aici sunt câteva produse nou lansate, dar în categoria produselor accesibile.

Vă las să vizionați clipurile, iar mai jos vă aveți câteva imagini cu o parte din noua mea rutină, împreună cu link-urile produselor din rutina mea.

Ați încercat careva dintre produsele noi prezentate de mine? Ce ați încercat? Ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut? Ce-mi recomandați?

Mai jos găsiți câteva imagini cu o parte din rutina mea în care am încorporat o bună parte dintre produsele noi prezentate în clipurile de mai sus.

Nu uitați să mă urmăriți pe Instagram AICI pentru imagini zilnice din rutina mea și mini review-uri la produse, pe cum le folosesc și pe Facebook AICI pentru multe noutăți și știri interesante din lumea mare și minunată a cosmeticelor.

Rutina dimineții de azi, o zi de sâmbătă cu multă muncă dar cu soare de primăvară, .este compusă din produsele de bază și anume: @larocheposayromania gel de curățare @deciem gel cu acid hialuronic @larocheposayromania Effaclar Duo+ @elmiplant crema de ochi Hyaluronic 3D @elmiplant crema de zi Hyaluronic 3D @cliniqueromania crema cu SPF 50 Voi ce produse ați folosit in dimineața aceasta?

O postare distribuită de DEBORA | skincare blogger (@debora_tentis) pe 24 Mar 2017 la 23:36 PDT

Vreau să interacționăm zilnic pe Instagram și să schimbăm păreri despre produsele pe care le folosim. Vreau să formăm o comunitate în care să împărătășim zilnic ce produse folosim și poate câteva cuvinte despre ele.

Sunt milioane, sau chiar miliarde de produse pentru îngrijirea tenului, hai să vedem care merită folosite și care nu. Cine vine alături de mine să interacționăm pe Instagram, Facebook, Snapchat, Youtube?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns