Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Elseve Argilă Extraordinară toată gama | păreri

Pentru că sâmbătă am fost tare ocupată cu pregătirile pentru Paște, mâncăruri plus multă oboseală acumulată în ultima săptămână, nu am reușit să filmez un clip nou.

Nu-mi place și nu vreau să filmez doar de dragul de a avea clipuri, ci filmez doar atunci când am starea sufletească și fizică potrivită pentru a vorbi cu voi. Sunt zile când îmi sunt suficiente explicațiile pe crae le ofer pacienților în farmacie și sper că mă înțelegeți. Ei bine, în acele zile am nevoie doar de liniște și doar să ascult sau să citesc ceva frumos, care să nu-mi solicite mintea să gândesc. Îmi place ca din când în când să fac o astfel de pauză de la ”a gândi” pentru câteva ore sau să-mi ocup mintea cu altceva relaxant.

Așa cum am început să zic, nu întotdeauna am reușit să public în așa feș ca să-mi mențin rutina, dar mă strădui și îmi doresc, iar pentru că sâmbătă nu am reușit să public ce vroiam, vin astăzi cu un clip ân care vă spun părerea mea despre produsele noi pentru păr lansate de LOreal și anume, gama Elseve cu Argilă extraordinară.

Găsiți mai jos clipul și aștept părerile voastre în căsuța cu comentarii.

Ai încercat vreun produs din această gamă?

Nu uitații să vă abonați!

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?