Elseve Argilă Extraordinară toată gama | păreri

Elseve Argilă Extraordinară toată gama | păreriPentru că sâmbătă am fost tare ocupată cu pregătirile pentru Paște, mâncăruri plus multă oboseală acumulată în ultima săptămână, nu am reușit să filmez un clip nou.

Nu-mi place și nu vreau să filmez doar de dragul de a avea clipuri, ci filmez doar atunci când am starea sufletească și fizică potrivită pentru a vorbi cu voi. Sunt zile când îmi sunt suficiente explicațiile pe crae le ofer pacienților în farmacie și sper că mă înțelegeți. Ei bine, în acele zile am nevoie doar de liniște și doar să ascult sau să citesc ceva frumos, care să nu-mi solicite mintea să gândesc. Îmi place ca din când în când să fac o astfel de pauză de la ”a gândi” pentru câteva ore sau să-mi ocup mintea cu altceva relaxant.

Așa cum am început să zic, nu întotdeauna am reușit să public în așa feș ca să-mi mențin rutina, dar mă strădui și îmi doresc, iar pentru că sâmbătă nu am reușit să public ce vroiam, vin astăzi cu un clip ân care vă spun părerea mea despre produsele noi pentru păr lansate de LOreal și anume, gama Elseve cu Argilă extraordinară.

Găsiți mai jos clipul și aștept părerile voastre în căsuța cu comentarii.

Ai încercat vreun produs din această gamă?

Nu uitații să vă abonați!

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns