Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

SlimSun – cel mai nou produs pentru slăbit

În fiecare an, mai ales după ce ieșim din iarnă și toate suntem cu gândul la vară, soare, piscină, mare și haine lejere, începem să ne gândim mai mult și la aspectul fizic. Deși ar trebui să avem grijă de noi tot timpul anului și în special ar trebui să avem grijă de sănătatea noastră în fiecare zi, toată viața.

Dar așa suntem noi, femeile, pe când scăpăm de hainele groase ne dăm seama că am mâncat mai multă ciocolată decât era nevoie, că am mâncat paste mai des decât ar fi trebuit, că nu am mai fost la alergat sau la plimbare de multe, multe zile și multe altele pe care nu le-am făcut, sau le-am mâncat și nu trebuia… din cauza frigului și din cauza noastră, a deciziilor noastre proprii.

În fiecare an, odată cu primăvara, apar produse noi pentru slăbit, tot mai complexe și cu spectru tot mai larg de acțiune. Iar astăzi vreau să vă prezint un nou produs pentru slăbit, sub formă de capsule, care conține o combinație unică de ingrediente pentru o acțiune cât mai largă. Hai să vedem mai jos toate detaliile și o primă impresie.

SlimSun este un supliment alimentar care ajută la pierderea în grăsime și implicit în kilograme, folosind substanțe naturale care ajută la scăderea absorbției grăsimilor și a carbohidraților și reduce rezistența la insulină. Astfel reduce aportul caloric, reduce foamea și pofta de dulciuri.

Ingredientele pe care le conține SlimSun au deja studii inviduale care le confirmă efectele benefice în curele de slăbire cu rezultate bune. Acționează pe depozitele de grăsime reducând din cantitatea lor, pe lângă faptul că diminuează absorbția celorlalte grăsimi și carbohidrați ingerate la fiecare masă. Acest produs este recomandat pentru persoanele supraponderale sau obeze, și persoanelor care vor să aibă grijă de silueta și organismul lor.

Nu îl recomand persoanelor diabetice sau cu probleme endocrinologice și nici persoanelor gravide sau care alăptează. În schimb, substanțele din compoziția acestui produs nu ar trebui să influențeze tensiunea arterială sau pulsul, fiind extracte din plante, fructe și crustacee.

Ingredientele și compoziția produsului SlimSun le găsiți mai jos, exact așa cum apare pe site-ul Vegis.ro AICI – de unde se poate comanda.

Eficienta produsului se datoreaza formulei sale ce include 5 ingrediente naturale, care actioneaza eficient in procesul de slabire:

Chitosan este o polizaharida extrasa din cochilia crustaceelor, cu actiuni multiple pentru curele de slabire. Se dizolva in stomac unde se amesteca ulterior cu grasimile din alimentatie si formeaza o substanta gelatinoasa. Astfel grasimile din alimentatie sunt prinse in acest gel si eliminate din organism, ne mai fiind absorbite. Pana in prezent, este singura substanta naturala care are functii similare atat cu cele ale colagenului (substanta cu efect de intinerire asupra pielii, articulatiilor, muschilor), cat si cu cele ale fibrelor vegetale (adica substante nedigerabile, care absorb grasimile, imbunatatesc tranzitul, detoxifica).

Extractul de fasole alba (Phaseolus vulgaris) – contine un inhibator proteic al enzimei α-amilaza (faseolamina) ce actioneaza prin reducerea digestiei carbohidratilor si ajuta la scaderea in greutate, cu reducerea hiperglicemiei postprandiale si a nivelurilor de insulina. Extractul are continut ridicat de fibre, protide, glucide, saruri minerale (fier, potasiu, fosfor, zinc), vitamina A si vitamina C. Extractul de fasole alba este foarte sanatos, ajuta la arderea grasimilor, ofera numerosi antioxidanti si scade riscul de infarct.

Advantra-Z este derivat din fructul crud de portocala amara, fiind un ingredient alimentar utilizat in mod traditional pentru scopuri medicinale si dietetice. Actioneaza prin cresterea termogenezei – o metoda dovedita de a sprijini managementul greutatii si tonifierea – si care ajuta la intensificarea arderii caloriilor si a grasimilor. El a fost supranumit “generatia urmatoare” de ingrediente pentru dieta, fitness si energie.

Morosil este un extract obtinut din sucul portocalelor rosii (MORO) care contracareaza acumularea de grasime si cresterea in greutate. Conține substanțe active (antociani, flavonoide, acid hidroxicinamic, acid ascorbic) care pot “ataca” metabolismul adipocitelor, locul principal de stocare a energiei și acumulare de lipide in exces din organism. Studiile arata ca portocala MORO contine un antioxidant puternic responsabil pentru pierderea in greutate.

Chromax este o combinatie sinergica foarte activa, din extract de Garcinia cambogia (fruct tropical din Indonezia, ce seamana cu dovleacul) si picolinat de crom, care ajuta la controlul apetitului, sustine controlul greutatii, sprijina absortia glucozei in sange si confera energie si o stare de bine. Studiile clinice au dovedit ca Chromax reduce semnificativ rezistenta la insulina si imbunatateste utilizarea glucozei in muschi, dar si ca reduce semnificativ aportul alimentar prin reducerea senzatiei de foame si a poftei de carbohidrati (paine, cartofi, etc).

Compozitie: per capsula:Ingredient active Cantitate %VNR

Chitosan 200 mg **

Extract de Phaseolus vulgaris 100 mg **

Advantra Z 50 mg **

Morosil 50 mg **

Chromax* cu min. 12% crom 0,83 mg / 100mcg **/250

Administrare: 2 capsule dimineata (inainte de pranz) si 2 capsule seara (inainte de cina).

Se recomanda administrare pentru minim 1 luna de zile.

Prima impresie

Eu am început să le folosesc cu câteva zile în urmă și până acum nu am avut nici o reacție care să mă deranjeze, din contră chiar scade pofta de mâncare, deși cu marea mea poftă pentru dulciuri încă mă lupt din greu, dar nu mă las și merg mai departe.

Folosesc un cântar care măsoară masa de grăsime din organism și pot să vă spun că am descoperit cu bucurie o scădere de 2% în masă de grăsime, în prima săptămână de folosire a produsului SlimSun. Voi reveni cu un articol detaliat după ce termin perioada de folosire.

Le-am încercat și luate cu 2 ore înainte de masă, când am observat că n-am mai simțit nevoia de a mânca prea devreme, iar alteori le-am luat în timpul mesei atunci când am uitat să le iau înainte sau m-am trezit mâncând diverse produse/mese nesănătoase.

Când le-am luat pe la ora 10 câte două tablete, nu am simțit nevoia de a mânca până pe la ora 14, chiar dacă îmi simțeam stomacul gol. Când le-am luat în timpul mesei chiar am observat că mi-au îmbunătățit digestia și n-am mai avut probleme cu balonarea sau cu senzația aceea supărătoare de a fi mâncat peste măsură.

Le folosesc mai departe, câte 2 capsule odată luate de două ori pe zi. Până acum, metoda cu luatul tabletelor în timpul mesei îmi este cea mai comodă și așa mă simt cel mai bine. Producătorul recomandă a fi luate înainte de mesele principale, dar sinceră să fiu, eu uit, așa că le iau când mă pun la masă și e chiar bine pentru mine.

Produsul SlimSun îl găsiți pe Vegis.ro AICI, unde aveți două variante, mai exact puteți cumpăra o cutie de SlimSun x 60 capsule la 95lei, sau la ofertă două cutii de SlimSun x 60 capsule, ăn total 120 capsule la prețul de 190 lei și transport gratuit. La ambele variante aveți și un voucher de 100lei cadou pentru cumpărături de pe answer.ro ca să adaptați garderoba la noua siluetă. Voucherul este valabil până în 30 iunie și are un cod individual pentru fiecare cutie.

Mai multe detalii despre produs și despre prețuri găsiți AICI, iar astăzi 28 martie aveți și

12% reducere la orice comandă dacă folosiți codul MARTIE12. Produsele se livrează în 24-48 ore de la confirmarea comenzii, iar transportul este gratuit la comenzi de minim 150lei. Detalii suplimentare găsiți AICI.

Cum ți se pare acest produs?

Ai vrea să-l încerci?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?