Produse expirate cu păreri bune și rele | video

Produse expirate cu păreri bune și rele | videoPentru că în ultimul timp am fost mult mai activă în social media dar și în viața reală, am reușit să fac puțină ordine între produsele mele cosmetice și am și filmat un clip în care vă arăt câteva dintre produsele expirate sau produsele pe care le arunc.

În clipul de mai jos vă spun motivele pentru care arunc aceste produse, precum și părerea mea despre fiecare produs în parte. Sper să găsiți util acest clip iar link-urile produselor menționate le găsiți pe youtube în descrierea clipului.

Aștept să-mi spuneți dacă ați folosit careva dintre aceste aceste produse și sunt tare curioasă să aflu care este părerea voastră despre produse și despre clip!

Nu uitatți să vă abonați și să distribuiți mai departe acest clip!

Vă pup cu mare drag!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

2 Comments

    • 18 martie 2017 / 12:17

      OO sigur! e mai scump să tratezi tenul iritat sau agresat de un produs expirat decât să arunci efectiv produsul 🙂 Te pup :-*

Lasă un răspuns